Народна медицина

Вірний помічник здоров'ю

— 8 квітня 2015 —

Без сумніву, харчова сода є великим помічником у нашому домі. Ми можемо використовувати її не тільки в кулінарії та прибиранні, але й у складі косметичних засобів.  


Прості засоби для зміцнення та лікування ясен

— 1 квітня 2015 —

Для зміцнення ясен і для лікування їхніх захворювань можна використовувати не тільки лікарські, але й фітотерапевтичні засоби.


Корисні властивості авокадо

— 1 квітня 2015 —

Авокадо багатий цінними живильними речовинами - містить приблизно 33% від рекомендованої добової норми (RDA) вітаміну С, 53% добової норми вітаміну К, 28% калію і також високу кількість інших корисних живильних речовин, таких як вітамін Е, сполуки марганцю, магнію і багатьох мікроелементів.


Народне лікування шлунка

— 25 березня 2015 —

Не важливо, що стало причиною хвороб шлунка. Винні можуть бути й спадковість, і шкідливі звички, і неправильне харчування, і стреси: у будь-якому разі, гарного мало і захворювання шлунка віднімають у нас радість життя. Але на те й існують народні засоби, щоб допомогти відразу ж позбутися недуги.


Неймовірно корисні властивості журавлини

— 18 березня 2015 —

Чому журавлиною можна замінити всі інші ягоди і як зробити улюблені з дитинства ласощі?


Чому не можна пити вчорашній чай

— 11 березня 2015 —

Якщо напій залишити на кілька годин на відкритому повітрі, то під впливом кисню в ньому починають утворюватися бактерії та шкідливі сполуки. 


Мандарини запобігають захворюванню судин, серця та діабету

— 11 березня 2015 —

Учені з канадського Університету Західного Онтаріо зі здивуванням виявили, що речовина нобілетин, що міститься у великій кількості в мандаринах, чудово знижує рівень холестерину та інсуліну в крові людини.


Про користь березового соку

— 11 березня 2015 —

Березовий сік - дуже цінний продукт, що здійснює сприятливий вплив на весь організм людини. Не даремно в колишні часи завжди так любили і поважали білостовбурне дерево, присвячуючи йому так багато душевних пісень і віршів.


Народне лікування жовчного міхура

— 4 березня 2015 —

Найбільш частими хворобами, що вражають жовчний міхур, є холецистит, жовчні та холестеринові камені, дискінезія жовчовивідних шляхів. Перед лікуванням цих хвороб народними засобами обов'язково потрібно поспілкуватися з лікарем і встановити точний діагноз.


8 натуральних продуктів, що знищують паразитів в організмі

— 25 лютого 2015 —

Через паразитарні хвороби страждає велика частина населення світу. У боротьбі з паразитами вашому організму допоможуть розповсюджені природні ліки.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс