Народна медицина

Чудо-мазь

— 12 липня 2018 —

Це свого роду «рятувальник» домашнього готування. Ця мазь дуже добре витягає гній.


Лікувальний чай з порічкового листя

— 5 липня 2018 —

Листя чорної смородини має великий спектр лікувальних властивостей. Для того, щоб зберегти його корисні властивості потрібно знати, коли збирати листи, як зберігати і правильно заварювати.


Здорова печінка: 7 продуктів для її очищення

— 27 червня 2018 —

Печінка і жовчний міхур являють собою органи так званої очисної системи. Вони безупинно фільтрують кров, очищаючи її від токсинів, які накопичуються в кровоносному руслі.


Протизапальний коктейль з буряка і куркуми

— 26 червня 2018 —

Свіжий, яскравий і зігрівальний напій наповнить ваше тіло енергією на весь день! Напій ми приготували на основі фруктів і овочів, до яких додаються свіжий корінь імбиру та куркума, а на завершення - щіпка кайєнського перцю для додаткової користі. Апельсин і лимон наповнять сік необхідною дозою вітаміну С.


Чудодійна липа

— 21 червня 2018 —

Дерево, яке відрізняється приємним ніжним ароматом. До того ж, воно здавна вважається чудовим лікарським засобом.


Рослина, яка допомагає при різних недугах

— 21 червня 2018 —

Чистотіл широко відомий своїми цілющими властивостями. Використовувати в лікувальних цілях можна і коріння, і траву, і квіти, і сік рослини. Заготовлювати їх найкраще наприкінці травня - середині червня.


Чи можуть трави перемогти тривожність

— 14 червня 2018 —

Так, трави можуть допомогти, стверджують лікарі з Програми додаткової та альтернативної медицини в Mayo Clinic. Але природнє не завжди значить нешкідливе. І у лікарських трав є побічні дії. 


Маска з м'яти і куркуми для видалення слідів акне

— 14 червня 2018 —

Куркума має антибактеріальні властивості. М'ята відрізняється протизапальними властивостями, містить антиоксиданти і зм'якшує шкіру.


Медовий масаж від болю в колінах

— 14 червня 2018 —

Біль у колінах турбує багатьох людей, не залежно від віку. Причому причини болю можуть бути різні: забиті місця, переломи, щоденні й досить серйозні фізичні навантаження. І, якщо коліньми зовсім не займатися, то болі можуть турбувати частіше.


Як контролювати підвищений тиск: 4 натуральних засоби

— 7 червня 2018 —

Підвищення артеріального тиску в медичній термінології відоме як гіпертонія, і це один з головних ворогів нашої серцево-судинної системи.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс