Народна медицина

Цілющий деревій

— 29 липня 2015 —

Якщо ви на природі поранилися, а під рукою немає ніяких ліків, щоб обробити рану, не впадайте у відчай. Знайдіть траву деревій, зірвіть, обполощіть, добре розімніть, прикладіть до ранки та примотайте. Повернувшись додому ви побачите, що ранка почала затягуватися.


Ароматерапія: запахи для сну

— 23 липня 2015 —

Досить часто зустрічаються публікації про користь ефірних олій. Зокрема, багато ароматичних речовин здатні впливати на якість нашого сну. Але далеко не всі з них - у позитивний бік. Які ж запахи позбавлять нас безсоння, а яких, навпроти, варто уникати? Давайте звернемося до рекомендацій фахівців з ароматерапії.


Морква - джерело краси

— 23 липня 2015 —

Прагнення жінок - бути гарними - завжди було й буде. І в цьому їм допоможе морква з її чудовим запасом вітаміну А, котрий ще називають вітаміном краси, адже він так необхідний шкірі, волоссю і зубам. У цьому нам допоможе простий і цілющий засіб - морквяна олія.


Лікувальні засоби з кульбаби

— 15 липня 2015 —

Кульбаба лікарська - рослина цілюща і дуже корисна. Від великої кількості недуг і захворювань уже давно застосовують її терапевтичні властивості. 


5 натуральних продуктів-енергетиків!

— 15 липня 2015 —

Для того, щоб справлятися з усіма численними завданнями і справами, нашому організму потрібна енергія. Але часто нам її не вистачає, і ми почуваємо себе знесиленими й утомленими. Тому необхідно вживати в їжу продукти, які здатні забезпечити нас необхідною енергією та додати сил і бадьорості.


Як вилікувати псоріаз

— 9 липня 2015 —

Псоріаз - це шкірне захворювання, що викликає запалення та лущення верхнього шару епідермісу, іноді воно також може супроводжуватися болем, печінням і зміною кольору шкіри. 


Користь цвітної капусти

— 9 липня 2015 —

Калорійність цвітної капусти всього 30 ккал на 100 г, саме тому цей продукт корисний тим, хто сидить на дієті. Страви з цвітної капусти швидко насичують, рятуючи від почуття голоду, поповнюють організм корисними вітамінами та мікроелементами, а також є відмінною профілактикою багатьох захворювань.


Користь молодої моркви

— 2 липня 2015 —

Користь молодої моркви в її вітамінному складі. У продукті містяться вітаміни А, С, В1, В6, К, РР, калій, кальцій і т.д. Ми розповімо, чому необхідно вживати в їжу молоду моркву.


Сполука з кориці здатна побороти рак кишечнику?

— 1 липня 2015 —

Сполука, що надає кориці специфічний аромат і смак, здатна впоратися з колоректальним раком, стверджують американські дослідники з Університету Арізони.


Лікування спеціями

— 24 червня 2015 —

Як боролися із застудними захворюваннями наші прадіди та прабабусі, адже в них не було сучасних лікарських препаратів? Дуже просто - вони користувалися засобами народної медицини. Приміром, пряностями. Вони мають сильний антибактеріальний ефект, а деякі з них навіть не поступаються сучасним імуностимуляторам.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс