Народна медицина

Від шпори на п'яті можна позбутися за допомогою компресів

— 3 жовтня 2021 —

Від цього неприємного явища є прості, але перевірені домашні засоби.


Деякі лікувальні трави можуть бути небезпечні для здоров’я

— 3 жовтня 2021 —

Багато людей воліють лікувати різні хвороби лікувальними відварами. Вони ж не купують трави в аптеці, а збирають їхні власноруч або придбавають «з рук». Деякі рослини, які вважаються цілющими, можуть бути небезпечні, передає newsyou.info.


Напій з петрушки зміцнить серце, прочистить судини

— 3 жовтня 2021 —

Цим рецептом користувалися ще ченці в монастирях.


Напої для нормалізації рівня холестерину

— 3 жовтня 2021 —

Підвищений холестерин може провокувати появу захворювань серцево-судинної системи. Але існують напої, які допомагають нормалізувати його рівень у крові.


Як швидко вилікувати кашель?

— 2 жовтня 2021 —

Як запевняють медики, кашель - це реакція організму на інфекцію. В окремих випадках вона може зберігатися протягом декількох днів або тижнів після одужання. Звичайно, така «особливість» організму не може не засмучувати. Особливо в умовах, коли весь світ бореться з коронавірусом, одним з ознак якого є затяжний кашель і ускладнене дихання.


Священний плід Гімалаїв. Чим корисна обліпиха

— 17 вересня 2021 —

Обліпиха - це рослина, всі частини якої багаті корисними інгредієнтами, які сприятливо впливають на здоров'я людини. Препарати з неї популярні в якості харчових добавок у багатьох країнах Азії і Східної Європи, сировина використовується в харчовій, фармацевтичній, косметичній промисловості. Властивості обліпихи були відомі ще в стародавній Греції і багато століть використовувалися в народній медицині.


10 причин їсти цвітну капусту якнайчастіше

— 12 вересня 2021 —

Вам подобається цвітна капуста? Або ж, навпаки, ви не переносите навіть запах цього овочу із сімейства капустяних?


Фітотерапевт перелічив рослини, які загоюють рани

— 4 вересня 2021 —

Для лікування саден підійде не тільки подорожник, існують десятки рослин з ранозагоювальними властивостями. Про це розповів лікар-гомеопат, фітотерапевт, кандидат біологічних наук Михайло Лущік.


Кращий продукт для очищення печінки й крові

— 4 вересня 2021 —

Багато фармацевтичних компаній змогли переконати спортсменів у необхідності вживання допінгу (синтезованих хімічних препаратів) для досягнення успіхів у спорті. Таким чином, більшість спортсменів стали заручниками маркетингу й забули про те, що відмінним допінгом є натуральні продукти харчування.


Рецепт чудо-мазі від грузинських знахарів

— 22 серпня 2021 —

Коли традиційна медицина неспроможна, на допомогу приходять народні засоби. Існують різноманітні креми, які діють іноді краще за аптечні. Спробуйте рецепт чудо-мазі, яка допомагає від ран і шкірних захворювань. Люди, що випробували цей метод, стверджують, що він відмінно допомагає при лікуванні бешихового запалення й варикозу.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс