Народна медицина

Аптека у вулику

— 2 вересня 2015 —

Бджола, крім меду, дарує людині дивовижні продукти - пилок, прополіс, маткове молочко, бджолину отруту, які не менш корисні, чим мед. 


Корисні властивості горіхів

— 26 серпня 2015 —

Раніше в наших землях росли тільки лісові (фундук) і волоські горішки. Зараз із різних країн їх привозять набагато більше, і кожний з горіхів по-своєму корисний і смачний.


П'ять міфів про соки-фреш

— 26 серпня 2015 —

Навколо соків-фреш існує багато міфів. Давайте розберемося, які з них правдиві, а які ні. 


Подорожник і кропива при екземі

— 19 серпня 2015 —

Екзема - це неприємне шкірне захворювання. Недуга такого типу ділиться на кілька різних видів, а при неправильному лікуванні хвороба легко трансформується в хронічну форму, що є подвійно небезпечним. Звичайно, сучасна фармацевтика пропонує величезний вибір препаратів для боротьби з цією недугою, але не всі вони є підходящими (за своєю ціною або якістю). Саме у зв'язку з цим більшість людей, спостерігаючи симптоми екземи, звертаються за допомогою до нетрадиційної медицини.


Березовий дьоготь

— 19 серпня 2015 —

Дьоготь - рідкий маслянистий продукт темного кольору, що містить безліч органічних речовин. Готують його зі знятої білої кори методом сухої перегонки. Рідина має досить специфічний, різкий запах. 


Лікувальні властивості базиліка

— 12 серпня 2015 —

Відкриття вчених підтвердило, що ефірні олії у базиліку являють собою цінні субстанції (антиоксиданти), які охороняють нас від небезпечних вільних радикалів (високоагресивних кисневих молекул, які можуть стимулювати виникнення раку). Тобто, коли ми їмо базилік, ми захищаємося від навантажень навколишнього середовища і знижуємо для себе ризик виникнення рака.


Як вилікувати ячмінь у домашніх умовах?

— 12 серпня 2015 —

У першу чергу вам необхідно знати наступне: ячмінь - це запалення однієї із сальних залоз, що знаходяться біля основи вій. Він не є серйозним захворюванням, однак звісно ж приносить певні незручності і може бути досить хворобливим. Найбільш часта причина появи ячменя - вірусна інфекція.


Корисні продукти для розрідження крові

— 12 серпня 2015 —

Кожний, хто хоч раз зіштовхувався із захворюваннями вен, обов'язково повинен знати продукти, що розріджують кров. При тромбофлебіті, варикозі та інших проблемах судин важливим є правильне харчування.


Як вивести бородавки?

— 5 серпня 2015 —

У дерматології використовують різні способи видалення бородавок. Може призначатися як медикаментозне лікування, так і інші методи, наприклад, видалення лазером або заморожування рідким азотом. Але, тому що природа захворювання вірусна, у 25% пацієнтів можливі рецидиви. Тому необхідно проводити імунопідтримуюче та протирецидивне лікування.


Лікування підшлункової залози народними методами

— 29 липня 2015 —

Підшлункова залоза - один з важливих внутрішніх органів людського тіла, що відповідає за наше травлення. Збій у роботі підшлункової чреватий ускладненнями та цілим рядом захворювань, таких як панкреатит або цукровий діабет. 



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс