Народна медицина

Тополині бруньки показані при геморої

— 8 січня 2014 —

Геморой - така хвороба: як її не лікуй, вона час від часу знову нагадає про себе. Трохи переохолодився або, навпаки, зігрівся гарячливим - зранку усе тобі пригадається. Знаючи цю властивість геморою - повертатися у найбільш невідповідний момент, я завжди напоготові тримаю пару-трійку народних рецептів. Одним і, на мій погляд, найефективнішим, хочу поділитися з читачами.


Запалення сечового міхура

— 8 січня 2014 —

Дівчатка та жінки дуже легко застуджують сечовий міхур - за статистикою, у десять разів частіше, ніж хлопчики і чоловіки. Це відбувається за двома основними причинами. Теплі вовняні штанці, що охороняють від холоду нижню частину тіла, заховані подалі в шафи.


Каша - радість наша

— 8 січня 2014 —

Каші здавна вважалися традиційною слов'янською їжею. Однак останні роки каші з нашого раціону стали витіснятися новими модними продуктами: різноманітними круп'яними пластівцями, батончиками, мюслі. Повернутися до традиційного готування каш призивають вчені з Національного інституту раку в місті Роквилл (США).


Мандарини - запах Нового року

— 25 грудня 2013 —

Новий рік - це не тільки ялинка. Неодмінним атрибутом найулюбленішого в народі свята є ароматні жовтогарячі сонечка - мандарини. Їх люблять практично всі. Один запах мандаринів викличе радість і гарний настрій. Однак мандарини не тільки смачні, але й корисні.


Оцет яблучний

— 25 грудня 2013 —

Народні цілителі вважають яблучний оцет майже панацеєю. Судіть самі: йому привласнюють здатність активізувати роботу ШКТ, а також розщеплювати жири, нейтралізувати вільні радикали, виводити холестерин, зменшувати вагу, зміцнювати судини, імунну систему і здійснювати тонізуючий ефект.


Цибуля при застудних захворюваннях і не тільки

— 25 грудня 2013 —

Для профілактики і запобігання застудних захворювань застосовують незамінну цибулю: її вживання взимку буде набагато кориснішим медикаментозного лікування у випадку хвороби.


Як позбутися похмілля

— 25 грудня 2013 —

Якщо ви не хочете швидко захмеліти на святковому застіллі, то не потрібно запивати алкогольні напої напоями шипучими. Не забувайте, що пухирці, які знаходяться у газуванні, прискорюють процес влучення алкоголю в кров. 


Прості засоби при забитих місцях

— 18 грудня 2013 —

Забиті місця - найбільш частий вид ушкоджень, що може зустрічатися як самостійно, так і супроводжувати інші більш важкі травми.


Як назавжди вилікувати гайморит і нежить

— 18 грудня 2013 —

Закладеність носа може бути викликана різними причинами. Запалення слизової оболонки застудного характеру та сезонні алергійні прояви - це найбільш часті причини недуги. 


Найкорисніші для очей продукти

— 18 грудня 2013 —

Однією з причин розвитку очних захворювань може стати неправильне харчування. Тим часом, існує цілий кошик продуктів, які «полюбляють» наші очі.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс