Народна медицина

120 на 80: п'ять відмінних рецептів для приведення тиску в норму

— 29 червня 2017 —

Гіпертонія займає одне з перших місць за поширеністю. Від цього захворювання страждає більше людей, чим від артриту й діабету.


Найкорисніша зелень

— 29 червня 2017 —

Пряні трави не тільки поліпшують смак і зовнішній вигляд страв, але й приносять велику користь здоров'ю. Зелень багата клітковиною, вітамінами, мінералами й фітонутрієнтами. Хлорофіл, який надає травам насичений зелений колір, насичує організм киснем, поліпшує метаболізм і зміцнює імунітет.


Дачні травми. Як на городі не нашкодити хребту

— 21 червня 2017 —

Любите дачу, але не хочете хворіти? Тоді постарайтеся заздалегідь урахувати всі фактори ризику й звести їх до мінімуму.


Як правильно харчуватися під час Петрового посту

— 15 червня 2017 —

З 12 червня до 12 липня - Петрів піст.  Під час посту дуже добре вживати свіжі молоді моркву, цибулю, часник, буряк, огірки, кабачки, черешню - краще усі овочі і фрукти, що виросли у нас. Адже саме місцеві фрукти найбільш корисні для нашого здоров'я.


Натуральні зубні пасти з ефірними оліями

— 15 червня 2017 —

Більша частина зубних паст містить тверді абразивні речовини, що очищають, і компоненти для відбілювання, які можуть привести до ушкодження емалі.


Петрушка-подружка. Чим корисна свіжа зелень?

— 8 червня 2017 —

Свіжа петрушка прикрасить будь-яку страву, додавши їй витончений смак і святковий вигляд. А ще допоможе впоратися з багатьма проблемами.


Стафілокок: ефективні рецепти народної медицини

— 8 червня 2017 —

На сьогоднішній день нараховують уже 27 різновидів стафілокока. Приблизно 14 різних видів стафілокока постійно перебувають на шкірі та слизових оболонках людини. Наприклад, епідермальний стафілокок жити може де завгодно: на будь-яких слизових оболонках, на будь-якій ділянці шкіри. Організм здорової людини будь-якого віку (навіть немовляти) легко з ним справляється.


Куркума зменшує біль у суглобах

— 7 червня 2017 —

До складу куркуми входять корисні куркуміноїди, вони здатні пригнічувати біль у суглобах, розповідають учені з Великобританії.


Позбуваємося мозолів: ефективні домашні засоби

— 31 травня 2017 —

Докучливі мозолі - зовсім не проблема. Достатньо приділяти трохи часу домашньому догляду за шкірою ніг, і вона стане бархатистою й ніжною, а мозолі зникнуть.


Паста академіка Амосова

— 31 травня 2017 —

Академік Амосов рекомендував готувати цю суміш післяопераційним хворим для зміцнення організму та швидкого відновлення. А для здорової людини допомога від «вітамінної бомби» просто неоціненна!



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс