Народна медицина

Як приготувати цілющу настоянку з волоських горіхів

— 15 вересня 2016 —

Волоський горіх - це джерело корисних речовин і вітамінів. У навколоплідниках, молочних плодах і листях волоських горіхів міститься просто величезна кількість корисних для людського організму речовин. Це алкалоїди, каротин, вітамін E, аскорбінова кислота.


Яблучний оцет від різних захворювань

— 8 вересня 2016 —

Усі свої корисні властивості яблучний оцет взяв у яблук - взяв та й збільшив. Тому яблучний оцет - справжній скарб для тих, хто стежить за собою та намагається зберегти красу і підтримати здоров'я.


Хрін - природний антибіотик

— 8 вересня 2016 —

Головною корисною речовиною, яка обумовлює корисні властивості хрону, є бензил-ізoтиоцианат - м'який натуральний антибіотик. 


Виноград: дарунок літа, що минає

— 1 вересня 2016 —

Виноград - найсмачніші ласощі, його солодкі й соковиті ягоди неймовірно популярні в усьому світі. Виноград і продукти, одержувані на його основі (сік, вино, оцет, ізюм і т.д.) мають безліч корисних для людини якостей. Виноград містить багато цукру (вуглеводів), тому його не рекомендують вживати у великих кількостях людям, які страждають зайвою вагою та діабетом. 


Журавлина: болотяний лікар

— 25 серпня 2016 —

Морс із болотної ягоди не тільки смачний, але й корисний. Він нормалізує гормональний фон, бореться із застудами й виводить холестерин.


Петрушка й кріп - основа ліків проти раку

— 25 серпня 2016 —

Фахівці Московського фізико-технічного інституту змогли одержати з насіння петрушки й кропу основу ліків від раку.


Вовчанка: лікування народними засобами

— 17 серпня 2016 —

Така серйозна недуга, як червона вовчанка проявляється у хворих людей хронічною утомою, запаленням суглобів, виразками на слизовій, підвищеною чутливістю до сонячних променів. Однак найбільш характерним симптомом хвороби є червона висипка на обличчі, що локалізується в області перенісся у формі метелика.


Зелене смузі допоможе знизити високий тиск і очистити нирки

— 11 серпня 2016 —

Овочі допомагають нам боротися з затримкою рідини та сприяють виведенню токсинів. Разом зі збалансованою дієтою, вони є ефективним засобом для регуляції та зниження нашого кров'яного тиску.


Карієс: 6 натуральних засобів для профілактики хвороб зубів

— 3 серпня 2016 —

Дуже важливо приймати трав'яні настої, які стимулюють вироблення слини, що захищає нашу порожнину рота й бореться з мікробами. Наприклад, кінський каштан зменшує біль і бореться із запаленням. 


Прополісна мазь своїми руками

— 27 липня 2016 —

Поза всякими сумнівами, великій кількості людей хочеться покористуватися мазями, приготовленими своїми руками. І в цьому немає нічого дивного, адже це відмінний спосіб переконатися в натуральності всіх компонентів. А сумлінно виконана суміш може сильно допомогти при різного роду захворюваннях.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс