Народна медицина

Про користь березового соку

— 6 березня 2020 —

З давніх часів люди знали про його корисні властивості, намагалися напитися досхочу і заготовити про запас.


М’який напій для печінки, що очищає

— 6 березня 2020 —

Цей рецепт бурякового соку для детокса допоможе живити ваш головний орган, що очищає, - печінку. Цей натуральний рецепт без вмісту глютену, молочних продуктів і рафінованого цукру.


Білокачанна капуста при ранах, синцях, забиттях

— 6 березня 2020 —

Капустяний лист при саднах, гематомах, забитий місцях і ущільненнях після уколів допомагає зупинити підшкірний крововилив, сприяє розсмоктуванню гематоми, зменшенню болі й набряклості.


Чим корисний і небезпечний грейпфрут: уся правда про улюблений цитрус

— 6 березня 2020 —

Як будь-який інший цитрусовий - грейпфрут ідеальне джерело аскорбінової кислоти. Однак, має він особливі властивості, про які необхідно знати.


Три дивовижних ефекти порошку каррі

— 24 лютого 2020 —

Порошок каррі являє собою суміш прянощів з яскравим золотистим відтінком і складним смаком. Зазвичай до його складу входять - куркума, коріандр, кмин, пажитник і перець чилі.


Авокадо - користь та шкода

— 24 лютого 2020 —

Тропічні країни познайомили світ з корисними рослинами, яких немає в середніх широтах. Екзотичні ягоди і фрукти тепер сприймаються не як заморські делікатеси, а як корисні для здоров’я продукти. Один з таких «заморських» фруктів - авокадо.


Настойка насіння і шкірки грейпфрута

— 13 лютого 2020 —

На відміну від інших цитрусових, грейпфрут містить особливі гіркоти. Ці гіркоти, поряд з ефірними оліями, є кращими природними антибіотиками. Вони рятують нас від сотень паразитів і патогенної мікрофлори, а найголовніше - від грибкових захворювань у кишечникові.


Арганова олія - справжнє «золото» Марокко

— 13 лютого 2020 —

Арганову олію добувають із насіння арганового дерева - арганії, воно росте винятково в південній частині Марокко. Олію ще називають «рідким золотом» і вважають однією з більш дорогих олій у світі, враховуючи її обмежену доступність і трудомісткий процес одержання.


Капуста від кашлю й болю в горлі​

— 7 лютого 2020 —

Щоб швидше позбутися кашлю й полегшити відходження мокротиння, рекомендується робити медово-капустяні компреси.


Виявлено властивість популярної спеції знижувати тиск

— 7 лютого 2020 —

У зв’язку з тим, що високий кров’яний тиск, як правило, є прямим результатом неправильного способу життя, введення нових правил життя і харчування може відбити цю загрозу.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс