Народна медицина

Груші не поступаються яблукам

— 5 січня 2016 —

Яблука абсолютно заслужено вважаються «чемпіонами» серед фруктів за корисністю, тому що вони не тільки містять багато вітамінів і мікроелементів, але й доступні за ціною. Разом з тим груші ні в чому не поступаються яблукам, а і в чомусь перевершують їх.


Чудодійний чай з березової губки

— 28 грудня 2015 —

Чай з губки вживають замість звичайного чаю або кави, а приготовлені відвари та настоянки з губки використовують як ліки для підвищення імунітету, у результаті чого організм виліковується від багатьох захворювань. Таке лікарське вживання губки потрібно проводити при спостереженні лікаря і як додатковий засіб разом з основним лікуванням.


Настій лаврового листа: натуральний засіб для очищення суглобів

— 17 грудня 2015 —

Щоб почати очищення суглобів лавровим листом, вам потрібно в емальований посуд залити 300 мл води, у неї поміщають 5 грамів лаврового листа, усе це бажано зробити вранці. Лавровий лист кип'ятять протягом п'яти хвилин з відкритою кришкою, для того щоб вивітрилися ефірні олії, які подразнюють нирки. Далі каструлю забирають з плити, закутують у ковдру, залишають настоюватися на 3 години.


Рецепти для підвищення імунітету

— 17 грудня 2015 —

У цих рецептах використані тільки натуральні продукти. Вивчайте, вибирайте найбільш підходящий для вас рецепт і підвищуйте, піднімайте, зміцнюйте імунітет.


Натуральний засіб від болю в суглобах

— 10 грудня 2015 —

Амінокислоти, що містяться в желатині, сприяють відновленню сполучної тканини. Він також багатий колагеном, тому зміцнює хрящову тканину та допомагає захистити суглоби. 


Як видалити папіломи на шкірі в домашніх умовах

— 10 грудня 2015 —

Папіломи на шкірі - це доброякісні новоутворення, викликані папіломовірусом людини (ВПЛ). Вони є більше косметичною проблемою, ніж медичною. Видалити їх насправді зовсім нескладно. Процедуру можна проробити навіть у домашніх умовах!


Гранат: і король, і лікар

— 3 грудня 2015 —

Його називають рубіновим королем і першим лікарем. Гранат гарний і ставний, а на довершення він «зілля від ста хвороб». Сухий зовні та соковитий усередині - цей загадковий плід (насправді ягода) здавна вважався символом достатку й краси. Є думка, що його зовнішність стала прообразом символу верховної влади - держави.


Волоський горіх - ідеальний продукт проти хвороб серця

— 3 грудня 2015 —

Як довели дослідження, горіхи впливають на серцево-судинну систему. Так, приблизно 60 грамів волоських горіхів щодня дозволять знизити ризик розвитку серцево-судинних захворювань.


Зміцнюємо імунітет пряностями

— 26 листопада 2015 —

Тепла і суха осінь подарувала чимало сонячних днів і багато гарного настрою від такого гарного вповільненого зів'янення природи, яке почав уже оплакувати дощ.


Засоби для збереження пам'яті

— 26 листопада 2015 —

Пам'ять необхідно постійно тренувати. Зав'язуйте вузлики на пам'ять, використовуйте асоціації. Але найпростіший спосіб - це завчання віршів, для початку невеликих, а згодом і більш довгих. Народна ж медицина має у своєму розпорядженні засоби для поліпшення пам'яті.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс