Народна медицина

Їжа по сезону

— 25 лютого 2019 —

Лютий - останній місяць зими, і як ми знаємо, самий короткий місяць у році. Ми вже відчуваємо, що день стає довше, і це не може нас не радувати.


Простий і гіркий, але цей плід незамінний для контролю цукру в крові й холестерину

— 18 лютого 2019 —

При діабеті ефективністю відрізняються багато дарунків природи, у тому числі представники світу овочів і фруктів. Враховуючи, що діабетики повинні контролювати рівень цукру в крові, їм підходять не всі з них.


Олія з чорнобривців

— 9 лютого 2019 —

У пелюстках чорнобривців багато ефірних олій, які справляють протимікробну дію, здатні прискорювати регенерацію ушкоджених шкірних покривів. Тому їх часто використовують у лікуванні пролежнів, опіків. Допомагають вони повернути м’якість огрубілій шкірі ліктів.


Естрагон сприяє травленню

— 9 лютого 2019 —

Це багаторічна кущиста рослина, яка з’являється наприкінці липня, визнається однієї з відомих і популярних пряностей, і насамперед, її додають до таких блюд, як яйця, риба, курка й телятина, супи й соуси. 


Коріандр - ліки без ризиків

— 4 лютого 2019 —

Коріандр, який не вважається сильнодіючою лікарською рослиною, як кулінарна пряність - просто диво. Його зелень і насіння, називані в кулінарних рецептах «кінзою», цінуються як добавка в салати й супи.


Чебрець поліпшує дітородну функцію чоловіків

— 27 січня 2019 —

Непримітна на вигляд квітка чебрець давно відома в народній медицині, пише uzhgorod.net.ua. 


Журавлина: чи завжди вона корисна

— 27 січня 2019 —

Журавлина гірка й кисла, але варто зварити з неї освіжаючий морс, як усе зайве випаровується й залишається виражений кисло-солодкий смак і приємний аромат. Навіщо в нашому раціоні необхідна журавлина? У яких випадках варто вживати її з обережністю? Розглянемо докладніше в статті.


Кориця захистить від грипу й застуди

— 18 січня 2019 —

Уже чотири тисячі років кориця використовується людиною. Причому не тільки в кулінарних цілях. Було помічено, що там, де розважують і фасують мелену корицю, люди ніколи не хворіють на застуду. Цьому є наукове підтвердження.


Герань підвищує згортання крові та лікує запалене горло

— 18 січня 2019 —

Герань досить часто можна побачити на підвіконнях помешкань. Але ж ми часом навіть не уявляємо, яка ця рослина недооцінена. Герань не тільки прикрашає вікно, але й може допомогти при багатьох недугах.


Таємниці омели білої

— 17 січня 2019 —

Омела біла обкутана таємницею прадавніх легенд і переказів. В астрологічно-лікувально-рослинній магії омела біла займає одне із провідних місць.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс