Народна медицина

Помідор - найкорисніший для здоров'я овоч

— 27 липня 2016 —

Учені з Університету штату Іллінойс назвали помідор найважливішим з овочів для профілактики найпоширеніших захворювань, передає Medikforum.


Корисні властивості цвітної капусти

— 21 липня 2016 —

Багато  людей уникають вживання в їжу цвітної капусти. Можливо причиною тому є неприємний запах, що виникає при її готуванні. Однак, цвітна капуста зберігає в собі безліч переваг для здоров'я. Давайте ж розглянемо, чим корисна цвітна капуста.


Ефірні олії від головного болю

— 21 липня 2016 —

Ефірні олії широко використовуються в народній медицині для лікування різних захворювань. Завдяки своїм цілющим властивостям ефірні олії прекрасно справляються з лікуванням головного болю.


Народні засоби від подагри

— 14 липня 2016 —

Подагра - це важка форма порушення обміну речовин. При цьому захворюванні солі сечової кислоти починають відкладатися в суглобах, і відбувається їхнє запалення. Хвороба вражає практично всі суглоби, але в першу чергу звичайно страждають суглоби великих пальців ніг. 


Відвар приведе тиск у норму

— 7 липня 2016 —

Високий артеріальний тиск - це проблема, що знайома багатьом. Вона доставляє багато дискомфорту і є дуже небезпечною для здоров'я людини. Але народна медицина знає один простий і досить ефективний спосіб, що допоможе вам привести свій кров'яний тиск у норму як мінімум на пару років.


Очищення печінки ізюмом

— 7 липня 2016 —

Процедура очищення і детоксикації печінки за допомогою ізюму є однією з ефективних методик оздоровлення організму і рятування від хронічних захворювань, адже саме загальна зашлакованість організму заважає йому включити механізм самовідновлення, а також помітно знижує ефективність дії ліків і рецептів народної медицини.


Лікуємо геморой за допомогою натуральних засобів

— 7 липня 2016 —

Вважається, що геморой - це досить малопоширена проблема, однак це не так. З кожним роком усе більше людей звертаються до медиків з цією проблемою. 


Лікувальна олія з кропиви

— 29 червня 2016 —

Олія з кропиви добре зберігається, у ній найкраще зберігаються цілющі властивості цієї рослини. Таку олію гарно додавати потім у креми, мазі й шампуні, на її основі добре готувати оздоровчі маски для обличчя і волосся.


Корисний салат з бадилля

— 29 червня 2016 —

У бурячинні міститься не тільки велика кількість вітамінів, мінералів і клітковини, але й ферменти, які поліпшують засвоюваність усього цього багатства. З нього можна готувати дуже багато смачних страв - від супу до закусок і салатів.


Як позбутися чорних крапок на обличчі

— 29 червня 2016 —

Проблема чорних крапок завдає клопоту навіть найбільш доглянутим представницям жіночої статі. Найчастіше вони з'являються у підлітковому віці, коли чистота шкіри прямо залежить від гормонального фона.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс