Народна медицина

Глід і ромашка усунуть тривожність

— 16 березня 2016 —

Якщо ви страждаєте від легкої тривоги, труднощами із засипанням, чергуванням фаз нервозності й апатії, деякі рослини можуть допомогти відновити ваш настрій і сон.


Березовий сік: еліксир краси та здоров'я

— 16 березня 2016 —

Березовий сік надзвичайно корисний: у його склад входить безліч важливих мікроелементів, дубильні речовини й органічні кислоти. Завдяки цьому березовий сік можна застосовувати для лікування безлічі хвороб, а також у косметології. 


Які трави допоможуть очистити нирки

— 9 березня 2016 —

Токсини, які накопичуються в нирках, отруюють організм, не дозволяють вивести перероблені продукти, а згодом можуть привести до сечокам'яної хвороби. А трави м'яко та надійно допоможуть очистити нирки від шкідливих накопичень і захистити від багатьох хвороб.


Названий найкорисніший овоч на кожен день

— 9 березня 2016 —

На думку вчених, щоденне вживання в їжу звичайної моркви допомагає захистити себе від цілого букета недуг. За своєю ефективністю та просторістю ефект від поїдання моркви не поступається користі яблук.


Врослий ніготь - вирішуємо хворобливу проблему

— 3 березня 2016 —

Нігтьоїда - це хворобливий стан, що заподіює сильний дискомфорт, при якому шкіра навколо нігтя запалюється (може бути через вростання нігтя). А в деяких випадках і супроводжується наявністю інфекції. Які ж симптоми та причини такого стану? Чи можна позбутися цієї проблеми натуральними засобами?


Медики знайшли рослину, що вбиває 98% ракових клітин

— 3 березня 2016 —

Артемізинін, вона ж полинь, сприяє знищенню 98% клітин рака легенів, причому всього за 16 годин. Про це повідомили вчені з Університету Каліфорнії.


Мед і цибуля: простий і ефективний засіб від кашлю

— 24 лютого 2016 —

Мед і цибуля - це два натуральних інгредієнти, які використовуються проти кашлю от уже багато століть. Кашель - це захисний механізм нашого організму, викликаний різким видаленням повітря з легенів.


Лікування пшоном: панкреатит, хвороби печінки, жовчного міхура і не тільки

— 17 лютого 2016 —

Зерна проса (пшоно) містять багато калію, магнію, вітаміни групи В. Як лікарську сировину використовують зерна проса та висівки. 


Найпростіший рецепт знизить тиск на багато років

— 11 лютого 2016 —

Гіпертонією хворіє багато хто. Такі люди роками ходять по лікарях, приймають гіпотензивні препарати та навіть не здогадуються про існування простого, але досить ефективного рецепта народної медицини, що може привести артеріальний тиск у норму як мінімум на кілька років. 


Груші рятують від ожиріння

— 11 лютого 2016 —

Учені з університету штату Луїзіани протягом 10 років (2001-2010) проводили дослідження харчової цінності фруктів. Результати дослідження говорять: уживання в їжу хоча б усього однієї груші на день знижує ризик виникнення ожиріння на 35%.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс