Народна медицина

Лікувальне вино з шипшини

— 6 жовтня 2016 —

На 16 літрів води взяти 1,5 кг плодів шипшини (сухих), 5 кг цукру, 20 г дріжджів (розділити навпіл і ложити в 2 прийоми, через 2 дні).


Усе, що потрібно знати про шипшину

— 29 вересня 2016 —

Шипшина є прекрасним лікарським засобом, насамперед за рахунок вмісту в ній великої кількості вітаміну С. Також у її склад входять і такі корисні речовини як цукри, вітамін Р і К та різні органічні речовини.


Обліпиха

— 29 вересня 2016 —

У древній індійській, тибетській, монгольській медицині вона займала почесне місце. Її вважали універсальною і використовували для загоєння зовнішніх і внутрішніх ран, лікували органи дихання, серцево-судинну систему, поліпшували загальний стан при авітамінозах і фізичних навантаженнях. 


Цілющі добавки до чаю

— 22 вересня 2016 —

Чорний і зелений чай - джерело вітамінів і живильних речовин. Вони є природними антиоксидантами, знімають стрес, піднімають настрій, зігрівають і охолоджують. Здавалося б, чи може цей напій бути ще кориснішим? Звичайно, так.


Зелена аптека: солодець

— 22 вересня 2016 —

Солодець - суперзасіб при кашлі - у древніх рецептах зустрічається дуже часто. Саме він був першорядним лікувальним зіллям.  


Лікарські трави, які допоможуть очистити нирки

— 20 вересня 2016 —

Вода необхідна для виведення рідин з організму та підтримки нирок здоровими. Настої лікарських трав допоможуть нам вивести зайву рідину з організму.


Як приготувати цілющу настоянку з волоських горіхів

— 15 вересня 2016 —

Волоський горіх - це джерело корисних речовин і вітамінів. У навколоплідниках, молочних плодах і листях волоських горіхів міститься просто величезна кількість корисних для людського організму речовин. Це алкалоїди, каротин, вітамін E, аскорбінова кислота.


Яблучний оцет від різних захворювань

— 8 вересня 2016 —

Усі свої корисні властивості яблучний оцет взяв у яблук - взяв та й збільшив. Тому яблучний оцет - справжній скарб для тих, хто стежить за собою та намагається зберегти красу і підтримати здоров'я.


Хрін - природний антибіотик

— 8 вересня 2016 —

Головною корисною речовиною, яка обумовлює корисні властивості хрону, є бензил-ізoтиоцианат - м'який натуральний антибіотик. 


Виноград: дарунок літа, що минає

— 1 вересня 2016 —

Виноград - найсмачніші ласощі, його солодкі й соковиті ягоди неймовірно популярні в усьому світі. Виноград і продукти, одержувані на його основі (сік, вино, оцет, ізюм і т.д.) мають безліч корисних для людини якостей. Виноград містить багато цукру (вуглеводів), тому його не рекомендують вживати у великих кількостях людям, які страждають зайвою вагою та діабетом. 



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс



Loading...