Народна медицина

Кунжутна олія: детоксикація й омолодження організму

— 22 березня 2018 —

За давніх часів кунжут всерйоз вважався одним з компонентів для легендарного еліксиру безсмертя, може бути тому в східних країнах кунжут дотепер вживають у неймовірних кількостях. Там його додають майже в усі продукти і страви.


Незвичайні способи використання гірчиці

— 15 березня 2018 —

Історія гірчиці, як активно використовуваної в їжі приправи, іде своїм корінням глибоко в минуле, у часи Прадавнього Рима, коли свинину засмажували не на сковородах, а на рожнах!


Морквяна олія - джерело краси і здоров'я

— 7 березня 2018 —

Бути гарними допоможе нам морква з її чудовим запасом вітаміну А, який називають вітаміном краси, адже він живить шкіру, волосся, зуби. 


Молочний чай допоможе позбутися зайвої ваги

— 7 березня 2018 —

Вживання цього напою з метою схуднення являє собою розвантажувальну монодієту. Зменшення ваги - 1кг. Тривалість - 1 день.


Лікарське використання стевії

— 1 березня 2018 —

Було переконливо доведено, що стевія корисна для пацієнтів із цукровим діабетом 2 типу, тобто, для 90% пацієнтів із цим захворюванням в усьому світі. Дотепер випадки діабету типу 1 можна лікувати тільки за допомогою інсуліну.


Позичте сили у свого дерева...

— 23 лютого 2018 —

Більшість із нас, вірячи, що дерева мають велику енергетичну силу й можуть поліпшити стан здоров'я,  підняти  настрій, звертається до них за допомогою. Кожний, по-своєму одержує від них підтримку  - хтось подумки просить про неї. Інші, обхопивши стовбур руками, намагаються «підживитися» гарною енергетикою, треті, притулившись чолом до стовбура, віддати дереву погане самопочуття...


Свіже дихання

— 15 лютого 2018 —

Ось так живемо-поживаємо, і раптом відчуваємо, що кудись поділася бадьорість, погіршилося самопочуття та настрій, загострилися хронічні захворювання. Це організм сигналізує про те, що він виснажений стресами, і легке нездужання цілком може перерости у хворобу. 


Варення для імунітету, яке не потрібно варити

— 15 лютого 2018 —

З імбиру, меду й цитрусових виходить приголомшливе варення для імунітету без варіння. За кілька хвилин у вас готова супервітамінна суміш, яка врятує при застуді, підніме настрій і додасть сил!


Морська капуста: джерело здоров'я

— 8 лютого 2018 —

Ламінарія або морська капуста зараз надзвичайно популярна, як продукт, який здатний повернути молодість, красу та здоров'я. Крім того, салати, базою яких є ця водорість мають нетривіальний насичений смак, але ж іноді хочеться чогось принципово іншого.


Їжте червоний буряк

— 1 лютого 2018 —

Хто б міг подумати, що у звичайному червоному буряку міститься сила-силенна корисних речовин і вітамінів. 



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс