Народна медицина

Напій молодості допоможе добре виглядати після трудового дня

— 13 травня 2015 —

Людина здавна прагне знайти напій безсмертя, щоб вічно залишатися молодою і гарною, сповненою енергії та сил. У стародавності чаклуни, алхіміки та інші чарівники шукали ці чудодійні напої, додаючи в них трави, пил дорогоцінних каменів, і навіть отрути, але на жаль, цей напій молодості не був знайдений... 


Надзвичайні властивості пустирника

— 6 травня 2015 —

У яких випадках пустирник із трави з легкістю перетворюється на ефективний лікарський засіб?


Здали нерви? Заспокоїть котовник лимонний

— 6 травня 2015 —

Кожна сучасна людина піддається щоденним стресам, нервовим перенапругам. Швидкий темп життя, глобальні зміни, технологічний прогрес - усе це не може не впливати на наш психічний стан.


Малина знищує ракові клітини

— 29 квітня 2015 —

Фахівці з Університету Клемсона провели дослідження на тваринах. Вони з'ясували: малина знищує ракові клітини. Учені давали тваринам витяжки з малини. У результаті більше 90% клітин пухлини кишечнику гинули.


Товстянка від герпесу

— 29 квітня 2015 —

Швидше за все, ви знаєте цю популярну рослину. Досвідчені квіткарі впевнені, що вона приносить у будинок успіх, щастя й благополуччя, а також поглинає в себе негативну енергію. Також ця рослина реагує на стан здоров'я людей, що мешкають у будинку. Якщо її листики жовтіють або в'януть, значить, у вашому будинку зараз є людина, яка хворіє. А коли людина видужує, вона знову стає зеленою і гарною.


Лікування геморою посівною морквою

— 29 квітня 2015 —

Дворічна рослина сімейства зонтичних, широко відома всім садівникам. Використовуються коренеплоди, насіння та бадилля. Морква містить каротиноїди, вітаміни К, РР, В1, В2, аскорбінову й пантотенову кислоти, флавоноїди, антиоцианідини, цукор, жирні й ефірні олії, умбеліферон, фолієву кислоту, мінеральні солі (калію, заліза, міді, йоду, фосфору, кальцію).


Коктейль від тромбів

— 23 квітня 2015 —

Народна медицина пропонує універсальний коктейль від багатьох захворювань.


Борщ урятує від весняного гіповітамінозу

— 23 квітня 2015 —

Щоб поліпшити свій стан у період весняного гіповітамінозу, необхідно включити в меню такі рослинні продукти, як буряк, моркву, яблука, квашену капусту, кисломолочку та цільнозернові каші. Особливо корисними стравами навесні, на думку дієтологів, вважаються вінегрет, борщ і компот із сухофруктів.


Корисні властивості виноградних кісточок

— 15 квітня 2015 —

Чи знаєте ви, як виноградні кісточки надзвичайно корисні для здоров'я? Вони очищають організм, поліпшують зір, піклуються про серце і контролюють рівень тиску... І, крім того, є ключем до жіночої краси! 


Розквітла мати-і-мачуха

— 15 квітня 2015 —

Ця лікарська травичка першою відчуває початок весни, зацвітаючи яскраво жовтими квітками, як тільки зійде сніг. Росте мати-і-мачуха переважно на вологих і глинистих ґрунтах: уздовж берегів річок, озер, струмків, на лугах, по насипах і т.д. 



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс