Народна медицина

Меню на час застуди

— 10 лютого 2016 —

При застуді дуже важливо приділяти особливу увагу тому, що ви їсте. Адже їжа під час хвороби повинна стимулювати імунну систему, підвищувати захисні сили організму.


Варикозне розширення вен: народні способи боротьби

— 3 лютого 2016 —

Варикозне розширення вен: народні способи боротьби


Цибуля від семи хвороб або цибульний сік на стражі краси та здоров'я

— 3 лютого 2016 —

Наші далекі предки успішно боролися з найрізноманітнішими захворюваннями за допомогою таких доступних і результативних ліків, що росли на городі. Одним з них здавна вважається цибульний сік - ідеальний помічник при десятках проблем.


Імбир позбавить болю

— 27 січня 2016 —

Для полегшення різних болів ми звикли пити знеболюючі препарати, не замислюючись про їхній вплив на наш організм. Однак існують натуральні природні засоби-анальгетики, прийом яких абсолютно безпечний для нашого здоров'я. Одним з таких засобів є імбир.


Як перестати курити

— 27 січня 2016 —

На жаль, у наш час кількість курящих людей значно перевищує некурящих. Для тих, у кого величезний стаж паління, позбутися цієї шкідливої звички коштує великих зусиль. 


Чудо-напій для лікування багатьох хвороб

— 20 січня 2016 —

Астма, артрит, гіпертонія, безплідність, імпотенція та навіть рак - усі ці жахливі захворювання не можуть устояти перед цілющим еліксиром. Дія лікувального напою пояснюється потужним підвищенням імунітету та зниженням рівня «поганого» холестерину в організмі.


Як зупинити герпес на губах за одну ніч?

— 20 січня 2016 —

Герпес - це інфекція, котра викликається дуже заразним вірусом, що легко передається й формує хворобливі виразки. 


Скористайтеся «хвойними» рецептами наших дідів

— 20 січня 2016 —

З покоління в покоління переходили відомості про способи лікування різних хвороб дикоростучими рослинами і травами. Багато які з них не втратили своєї актуальності дотепер і використовуються нашою медициною при лікуванні різних захворювань. 


Журавлина - найкорисніша ягода

— 13 січня 2016 —

Вона містить багато антиоксидантів - речовини, що захищає клітини від негативного впливу вільних радикалів: саме вони винні в передчасному старінні, серцево-судинних і онкологічних захворюваннях. 


Знаменита східна паста для хворих і здорових

— 5 січня 2016 —

Ця паста призначена тим, у кого ослаблене здоров'я, хто проходить тривале лікування (хіміотерапія) або тим, хто відчуває занепад сил і недолік енергії. Вона є сильним афродизіаком.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс