Народна медицина

Сливи з користю для здоров'я

— 15 жовтня 2015 —

Їсти сливи можна цілий рік -  улітку свіжі, а взимку - сушені. У процесі перетворення сливи на чорнослив корисні речовини нікуди не втрачаються, а стають ще сильнішими. Ми звикли їсти кисло-солодкі або як «мед» солодкі сливи, власне через це їх дуже люблять діти. Тепер прийшов час дізнатися про те, яку користь для здоров'я несуть у собі ці літні плоди.


Вітаміни осені

— 15 жовтня 2015 —

Осінь дарує нам багато овочів і фруктів, які багаті вітамінами та іншими корисними речовинами. На що ж варто звернути увагу в першу чергу?


Як зрозуміти, чого потребує наш організм

— 7 жовтня 2015 —

Буває, на нас нападає жагуче бажання з'їсти якийсь певний і, можливо, незвичний або нехарактерний для нашого раціону продукт. Ми ламаємо голову, до чого б це могло бути? А це наш організм повідомляє нам своєю мовою про те, що йому не вистачає певних речовин.


Надзвичайні цілющі властивості календули

— 7 жовтня 2015 —

Календула корисна вмістом корисних і потрібних речовин. У її склад входить ефірна олія, а також кислоти (яблучна, пентадецилова, саліцилова), смоли, альбумін, фітонциди, невелика кількість алкалоїдів. 


Починаємо зміцнювати імунітет

— 30 вересня 2015 —

Кожний з нас не раз задавався питанням: як зміцнити свій імунітет, чим підвищити опірність організму різним інфекціям? І якщо у нас є час подумати про це, то викроїти час, щоб знайти потрібну інформацію і впритул зайнятися цим важливим процесом зміцнення імунітету цілого сімейства, досить важко. 


2 простих рецепти для очищення кишечнику

— 30 вересня 2015 —

2 простих рецепти для очищення кишечнику


Тала вода: лід може лікувати

— 23 вересня 2015 —

Свіжа тала вода дійсно оздоровлює організм людини, підвищує її імунітет, сприяє омолодженню. Такі чудодійні властивості тала вода має, тому що її структура схожа зі структурою протоплазми наших клітин, стверджують біологи. 


Домашній сироп для лікування кашлю

— 16 вересня 2015 —

Існують різні типи кашлю. Так званий «кашель із мокротинням» (це медичний термін) супроводжується певними симптомами, проти яких дуже ефективними є народні засоби. У цій статті ви зможете дізнатися більше про домашній сироп, що допоможе вивести мокротиння з легенів, а також про інші домашні лікарські засоби.


Канупер - пижмо бальзамічне

— 10 вересня 2015 —

Канупер (або кануфер, назв цієї рослини дуже багато) по-науковому називається «пижмо бальзамічне». Зростає на Кавказі, у Середній Азії. В Україні зустрічається тільки в Криму та південних областях, але дуже рідко. Вирощувати його в наших широтах проблематично. 


Лохина захищає зуби та десна від пародонтозу

— 10 вересня 2015 —

Учені виявили, що екстракт лохини здатний запобігати формуванню нальоту й зубного каменю.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс