Народна медицина

Кориця зміцнює нервову систему

— 30 липня 2014 —

Застосування кориці як спеції й ароматизатора для випічки - розповсюджена практика в багатьох країнах. Неврологи з Rush University Medical Center при підтримці Національного інституту здоров'я з'ясували, як ця популярна спеція впливає на нервову систему.  


Чим корисна кукурудза

— 23 липня 2014 —

Кукурудза належить до сімейства злакових та є єдиним представником роду Кукурудза. Її корисні властивості не поступаються іншим злаковим, вміст вітамінів і мікроелементів робить її винятково корисною.


Шабельник лікує та діагностує

— 21 травня 2014 —

Декоп (шабельник болотний) лікує численні хвороби, не приносячись шкоди при тривалих прийомах. Він нетоксичний, побічних явищ не викликає. Здавна на Русі кореневища і стебла шабельника застосовували для лікування суглобів, хребта, пухлин, жіночих хвороб тощо. 


Банановий квас

— 21 травня 2014 —

Цей квас п'ють для профілактики раку та лікування початкової стадії онкологічних захворювань, а також він сприяє оздоровленню організму в цілому.


Чищення організму рисом

— 21 травня 2014 —

Тибетські лами проводять чищення організму рисом. Потрібно взяти стільки столових ложок круглого рису, скільки вам років.  


Чорнобильник рятує від багатьох хвороб

— 14 травня 2014 —

Природа обдарувала нас безліччю надзвичайних рослин, що володіють цілющими властивостями, у тому числі такими, які успішно можна застосовувати при лікуванні нервових захворювань. Використовувати їх можна по-різному: у вигляді відварів, настоянок, компресів, інгаляцій; можна також набивати ними подушечку і спати на ній всю ніч міцним здоровим сном. 


Морська капуста - здоров'я з морських глибин

— 12 травня 2014 —

У прозорих водах морів ростуть і колишуться бурі водорості, які ми називаємо ламінарією або морською капустою. Вживати її в їжу люди стали багато століть тому, оскільки морська капуста - найсправжнісіньке джерело корисних і лікувальних речовин, таких як йод, амінокислоти, вітаміни й мікроелементи, які не знайти в жодній іншій рослині.


Цілющі властивості картоплі

— 12 травня 2014 —

Сік сирої картоплі використовується для загоєння виразок шлунка і дванадцятипалої кишки, зниження кислотності шлунка та лікування гастритів.


Три корисних продукти, які можуть замінити м'ясо

— 29 квітня 2014 —

В них багато повноцінних рослинних білків, але немає холестерину.


Чай з кульбаби проти болю в суглобах

— 29 квітня 2014 —

Біль у суглобах може бути дуже сильним і заважати повсякденному життю. Хоча причини суглобних болів бувають різними, нерідко провиною тому є запалення навколосуглобних тканин. Одна з найкорисніших рослин для рятування від болів у суглобах - кульбаба. Це не просто бур'ян, на його основі можна приготувати корисний трав'яний чай, що не тільки послабить суглобні болі, але й поліпшить загальне здоров'я організму. 



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс