Народна медицина

Тріщини на стопах: лікування натуральними засобами

— 4 січня 2019 —

Проблема тріщин на стопах не так невинна, як може здатися на перший погляд. Справа в тому, що глибокі тріщини можуть кровоточити й доставляти великі незручності.


Несподівані властивості огіркового розсолу

— 4 січня 2019 —

Експерти виявили несподівані властивості огіркового розсолу. Інформацією поділилося закордонне видання.


Допоможе сало

— 4 січня 2019 —

За вікном зима. А напередодні сильних холодів фахівці рекомендують звернути увагу на продукти тваринного походження, які можна сміло використовувати для профілактики захворювань і боротьби з інфекціями. Одним з таких продуктів є свіже сало. Цей продукт здавна користувався й користується в нашому народі особливою популярністю. Сало містить вітаміни А, D, Е, каротин, арахідонову кислоту, яка належить до ненасичених жирів і бере участь в утворенні багатьох гормонів, а отже, у холестериновому обміні. І не тільки...


Як вилікувати обвітрені губи

— 13 грудня 2018 —

Зима майже вступила у свої володіння, і у багатьох встає питання, що робити з губами, які так легко обвітрюються на крижаному вітрі. Скоринки, тріщини, лущення - настільки знайомі й неприємні симптоми. Отже, як же позбутися напасті.


Якщо заболіло горло

— 7 грудня 2018 —

При захворюванні горла, як  тільки з’явилося почервоніння й стало боляче ковтати, але жару ще нема, потрібно полоскати горло розчином солі (чайна ложка на склянку води) або соком буряка: потерти на тертці, видавити сік і полоскати - дуже добре допомагає.


Користь квашеної капусти для жінок

— 7 грудня 2018 —

Коли приходить осінь, у багатьох будинках починають квасити капусту. Апетитна, хрустка, з кислинкою... Рідко можна зустріти людину, яка може байдуже пройти повз це традиційне домашнє блюдо. А для жінок квашена капуста має особливу цінність…


Напій з календули та куркуми для здоров’я серця й печінки

— 30 листопада 2018 —

Напій з календули, який захистить вас від безлічі недугів в осінньо-зимовий період! Рецепт не вимагає великих зусиль, але стане смачним і правильним початком дня! Календула має неймовірну кількість переваг для здоров’я. Її застосовують при лікуванні злоякісних пухлин, лихоманці, облисінні, запаленні сідничного нерва, маститах, кон’юнктивітах і гнійних захворюваннях.


Калина - дуже корисна ягода з пікантною гіркуватістю

— 23 листопада 2018 —

У природі є безліч рослин, застосування яких сприяє збагаченню організму вітамінами й корисними елементами. А калина - один з яскравих і широко відомих представників цих рослин.


Сонячний лікар: 16 корисних властивостей гарбуза

— 30 жовтня 2018 —

З гарбуза готують неймовірну кількість смачних і оригінальних страв, а його корисні властивості й зовсім заслуговують окремої розмови.


Оцет і незрілі томати для лікування варикозу

— 25 жовтня 2018 —

Комбінація незрілих томатів і яблучного оцту являє собою натуральний засіб, що дозволяє скоротити розширені вени нижніх кінцівок.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс