Народна медицина

Щоб зняти утому

— 7 вересня 2017 —

Щоб зняти утому


Медики розповіли про надзвичайні властивості винограду

— 7 вересня 2017 —

Кінець літа - початок осені в багатьох людей асоціюється із сезоном винограду, тому що саме в серпні можна вдосталь наїстися молодим виноградом, який тільки-но дозрів. Медики стверджують, що виноград приносить колосальну користь для організму людини і її здоров'я в цілому. Зокрема, за допомогою винограду можна зупинити процес передчасного старіння, тому що ця ягода є природним антиоксидантом, що знижує негативний вплив вільних радикалів на клітини і тканини.


Як змусити сховатися вени на ногах: 6 рецептів від варикоза

— 31 серпня 2017 —

Ці рецепти - дійсно найефективніші засоби народної медицини для боротьби із цією недугою в домашніх умовах. Усі вони доступні, прості в готуванні, а головне – повністю безпечні, тому що полягають повністю з натуральних інгредієнтів!


Мигдаль виводить поганий холестерин з організму

— 31 серпня 2017 —

Дослідники Пенсильванського університету встановили, що регулярне вживання мигдалю підвищує рівень корисного холестерину (ліпопротеїни високої щільності), одночасно прискорюючи виведення поганого холестерину з організму.


5 порад дачнику для здоров'я спини

— 23 серпня 2017 —

Усі хвороби спини - від надмірної ретельності й відсутності міри. Розглянемо п'ять найчастіших помилок, які роблять фанати грядок, і розповімо, як їх уникнути.


Корисні властивості горіхів

— 23 серпня 2017 —

Раніше в наших землях росли тільки лісові (фундук) і волоські горішки. Зараз із різних країн їх привозять набагато більше, і кожний з горіхів по-своєму корисний і смачний.


У спеку необхідно вживати сік селери

— 17 серпня 2017 —

У спекотливі дні варто відкоригувати раціон харчування, не вживати алкогольні й слабоалкогольні напої, пити більше води і їсти овочі та фрукти. Зокрема, упоратися з літньою спекою допоможе сік селери.


Соняшниковий мед підвищить імунітет, відновить сили та омолодить організм

— 17 серпня 2017 —

Соняшниковий мед має багато цінних властивостей: він легко засвоюється, живить клітини, покращує стан волосся, нігтів, нормалізує перистальтику кишечника, знімає запалення. 


Пряність, що дарує ясний розум

— 9 серпня 2017 —

Купивши кардамон одного разу, ви будете зачаровані найніжнішим ароматом і насиченим, солодкувато-терпким смаком з безліччю відтінків, оціните його доброчинну дію на організм і відкриєте для себе найширші можливості застосування цілющих властивостей цієї спеції в кулінарії, медицині та ароматерапії.


Помідори знижують ризик онкології

— 3 серпня 2017 —

Як виявилося, щоденне вживання помідорів у два рази знижує ризик розвитку пухлин і рака шкіри. До такого висновку прийшли вчені з Університету штату Огайо, після проведення експериментів з лабораторними мишами.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс