Народна медицина

Очищення судин часником: ефективні рецепти

— 5 листопада 2014 —

Організм наш з часом забруднюється шлаками, а судини, втративши еластичність і гнучкість, забиваються атеросклеротичними бляшками.


5 найкорисніших добавок до чаю

— 5 листопада 2014 —

Додати у свій улюблений напій жасмин - це відмінний спосіб відновити сили після довгого та напруженого дня на роботі.


Трав'яні чаї та їхні секрети

— 29 жовтня 2014 —

Культура споживання трав'яних чаїв іде своїм корінням в глибоке минуле. У фармацевтичній історії більшості країн є досвід траволікування різних захворювань. 


Картопля не загрожує вашій талії

— 29 жовтня 2014 —

Якщо картопля правильно приготовлена, вона не становить небезпеки для фігури. У цій справі головне, щоб калорійність раціону в цілому була невисокою, вважають учені.


Маслинова олія захищає серце

— 22 жовтня 2014 —

Американські дослідники  встановили, що маслинова олія в раціоні допомагає серцевому м'язу більш ефективно проганяти кров. 


Корисні властивості медової води

— 22 жовтня 2014 —

Медова вода - це воістину приголомшливий засіб, що доступний абсолютно кожному. Позитивний вплив медової води на організм неможливо переоцінити. 


У холодну осінню пору допоможе зігрітися чай з перцем

— 22 жовтня 2014 —

Добре відомі зігрівальні властивості імбирного чаю, але, зараз, коли ціна кореня перевалила за 100 гривень, імбир прекрасно замінить пекучий червоний перець. Чай з перцем - це прекрасний напій, що має лікарські властивості.


Що лікує чистотіл

— 15 жовтня 2014 —

Матінка-природа дуже щедра, вона обдаровує усіх нас безліччю чудес. Тільки ось люди дуже часто просто відмовляються помічати ці чудеса, навіть якщо вони ростуть у них прямо під ногами.


Буряк від гіпертонії

— 8 жовтня 2014 —

Українські медики радять застосовувати буряк замість вітамінів з аптеки. Даний овоч містить багато корисних органічних кислот і вітамінів.


Кращі народні засоби проти печії

— 8 жовтня 2014 —

Такі розповсюджені в народі засоби як сода й молоко не рекомендуються при печії. Тому що спочатку кислотність шлункового соку знижується, а через деякий час підвищується. 



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс



Loading...