Народна медицина

Волоські горіхи з медом - засіб, рекомендований лікарями

— 14 грудня 2017 —

Природа подарувала людству не один десяток лікувальних засобів, здатних творити справжні чудеса. Серед них слід особливо зазначити волоський горіх і мед. Кожний із цих продуктів може похвастати цілим переліком цілющих якостей, а їх комбінація – це справжнє джерело вітамінів і корисних мікроелементів, панацея від усіх хвороб і лих.


Користь насіння льону

— 14 грудня 2017 —

Насіння льону несе величезну користь організму, якої він потребує взимку!


Цукровий діабет: 6 ефективних рецептів

— 7 грудня 2017 —

Цукровий діабет - захворювання ендокринної системи, що проявляється недостатністю інсуліну - гормону підшлункової залози, вироблення якого або припинене зовсім, або відбувається в меншому для нормального життєзабезпечення організму обсязі, що приводить до серйозних порушень білкового, жирового та вуглеводного обмінів.


Настій трав для очищення судин головного мозку

— 7 грудня 2017 —

Завдяки цьому засобу судини стають еластичними, зникає запаморочення та шум у вухах, поліпшується обмін речовин, очищається організм.


Щоб зняти утому

— 7 грудня 2017 —

Якщо голова стала важкою, і ви відчуваєте утому, сядьте прямо, закиньте голову назад і затримайте її в цьому положенні 8-10 секунд, потім опустіть її на груди, радять досвідчені лікарі. Сидіть так 10-15 секунд. Потім повторіть ще раз усе спочатку. Якщо ви сильно схвильовані або збуджені, дихайте глибоко. 


Про користь лушпайки цибулі

— 7 грудня 2017 —

Водний відвар з лушпайки та настоянка благотворно впливають на роботу серця, мають сечогінну дію, сприяють видаленню з організму надлишку натрію та хлоридів, зміцнюють кровоносні судини, роблять їх більш еластичними.


«Золота суміш» - природний антибіотик усього із двох основних інгредієнтів

— 30 листопада 2017 —

Протягом багатьох сторіч мед славиться своїми цілющими властивостями. Те ж саме можна сказати і про куркуму, тільки остання більшою мірою знайшла популярність у країнах Азії. Що ж відбудеться, якщо змішати ці чудесні продукти?


Мажте п'яти йодом, і все пройде!

— 30 листопада 2017 —

Якщо вас підводить пам'ять, долає апатія, не варто відразу списувати це на авітаміноз і ковтати упаковками комплексні препарати з безліччю зайвих компонентів. Часом достатньо заповнити лише дефіцит йоду - і всі проблеми як рукою зніме. Нестача цього важливого мікроелемента веде до зниження функції щитовидної залози - звідси й усі напасті.


Натуральні засоби для поліпшення пам'яті

— 30 листопада 2017 —

У народній медицині багато рецептів для поліпшення пам'яті та профілактики слабоумства, які успішно й широко застосовуються на практиці з давніх часів і донині. Поговоримо про деякі з них.


Олія гвоздики - перевірений засіб при зубному болі

— 23 листопада 2017 —

Батьківщиною гвоздикового дерева є Індонезія, воно росте також у Малайзії, на Мадагаскарі, у Занзибарі, на Філіппінах і на Молуккських островах, в Індії та Шрі-Ланці.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс