Народна медицина

Лікування ялівцем

— 26 листопада 2014 —

Як лікарський засіб яловець використовували єгиптяни, стародавні греки, римляни. Вергілій в 1 столітті радив під час епідемій холери окурювати приміщення димом ялівцевих гілок.


Білий хліб корисний для здоров'я

— 19 листопада 2014 —

Білий хліб, який раніше вважався найбільш шкідливим для здоров'я, насправді корисний. Про це свідчать результати недавнього дослідження, проведеного командою іспанських учених Університету Ов’єдо.


Яєчні білки знижують тиск

— 19 листопада 2014 —

Китайські вчені встановили, що яєчні білки можна використовувати як ліки від високого тиску. 


Як зменшити набряк при артрозі

— 19 листопада 2014 —

Одна з найпоширеніших хвороб у літньому віці - артроз колінного суглоба. При ходьбі він викликає гострий біль в ураженому суглобі, що згодом не проходить і при спокої.


Користь фініків

— 12 листопада 2014 —

Любите солодкості, але розумієте, що вони загроза вашому здоров'ю? Замініть їх фініками. Ці плоди фінікової пальми вважаються джерелом корисних речовин. У цій статті ми розповімо, чим же вони такі гарні та чи можна використовувати фініки в дієтах для схуднення.


Готуємо обліпихову олію

— 5 листопада 2014 —

У моїй аптечці завжди можна знайти обліпихову олію, що рятує всю нашу родину від багатьох хвороб. Завдяки своїм антимікробним властивостям вона добре допомагає при ангінах, тонзилітах, інших захворюваннях носоглотки та слизових оболонок, дуже дієва при опіках, наривах, фурункулах та ін.


Очищення судин часником: ефективні рецепти

— 5 листопада 2014 —

Організм наш з часом забруднюється шлаками, а судини, втративши еластичність і гнучкість, забиваються атеросклеротичними бляшками.


5 найкорисніших добавок до чаю

— 5 листопада 2014 —

Додати у свій улюблений напій жасмин - це відмінний спосіб відновити сили після довгого та напруженого дня на роботі.


Трав'яні чаї та їхні секрети

— 29 жовтня 2014 —

Культура споживання трав'яних чаїв іде своїм корінням в глибоке минуле. У фармацевтичній історії більшості країн є досвід траволікування різних захворювань. 


Картопля не загрожує вашій талії

— 29 жовтня 2014 —

Якщо картопля правильно приготовлена, вона не становить небезпеки для фігури. У цій справі головне, щоб калорійність раціону в цілому була невисокою, вважають учені.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс