Народна медицина

Народні методи лікування при міозиті

— 1 лютого 2018 —

Народні методи лікування при міозиті


М'язові судоми: кращі способи запобігання

— 25 січня 2018 —

М'язові судоми — це спазми, які з'являються, коли м'язи мимоволі напружуються. Звичайно таке відбувається вночі або після фізичного навантаження.


Залізо в крові. 10 продуктів, які підвищать гемоглобін узимку

— 18 січня 2018 —

Сонливість, депресія, запаморочення, слабість у тілі… Часто ми спостерігаємо у себе ці симптоми взимку. Періодично вони виникають через нестачу заліза в крові. Які ще ознаки говорять про знижений гемоглобін і чим потрібно харчуватися в зимовий час, щоб його підняти.


Кавунові кірки допоможуть позбутися коліту

— 18 січня 2018 —

Коліт - гостре або хронічне захворювання слизової оболонки товстої кишки.


Сало творить чудеса

— 11 січня 2018 —

Сало здавна користувалося в нашому народі особливою популярністю. Йому віддавали перевагу, навіть не підозрюючи, що воно містить багато корисних речовин, таких необхідних для людського організму. І в першу чергу арахідонову кислоту, яка належить до ненасичених жирів і бере участь в утворенні багатьох гормонів, а, отже, у холестериновому обміні.


Волоський горіх ефективно усуне зубний наліт

— 11 січня 2018 —

Зубний наліт являє собою жовтуватий шар шлаків, який формується на поверхні зубної емалі, створюючи сприятливе середовище для розмноження різних хвороботворних мікроорганізмів.


Гранат - користь і шкода королівського фрукта

— 4 січня 2018 —

Гранат в осінньо-зимовий період частий гість на нашому столі. Усім відомий з дитинства плід із соковитими зернами має солодкий смак з кислинкою. Невелика «корона» на верхівці фрукта служила основою квітки, саме завдяки їй гранат прозваний королівським фруктом. 


5 продуктів для підтримки імунітету в сезон застуд

— 28 грудня 2017 —

5 продуктів для підтримки імунітету в сезон застуд


Нежить: рецепти народної медицини при перших симптомах

— 28 грудня 2017 —

Протяги й переохолодження можуть спровокувати не тільки риніт, який проявляється у вигляді простого нежитю, але й більш складне захворювання - гайморит.


Журавлинний сік - чудодійний напій

— 21 грудня 2017 —

Сама журавлина із властивою їй характерною кислинкою і сік, отриманий з неї, - це цінне джерело глюкози і фруктози, а також чималої кількості пектину. Більше того, журавлинний сік насичений такими органічними кислотами як винна, бензойна, хінна, лимонна й урсолова. 



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс