Народна медицина

Календула і мед

— 11 вересня 2013 —

Календула квітує до глибокої осені і при сприятливій погоді квітки календули можна побачити до кінця жовтня. На багатьох городах можна часто побачити квітучі «сонечка».


Фрукти захистять від розвитку аневризми черевної аорти

— 11 вересня 2013 —

Вживання фруктів у великій кількості знижує ризик розвитку аневризми черевної аорти (АЧА), вважають шведські дослідники з Каролінського інституту в Стокгольмі.


Медові рецепти від усіх хвороб. Пилок вилікує від дисбактеріозу, молочко - від стенокардії

— 10 вересня 2013 —

Про те, що мед корисний для здоров'я, знають навіть маленькі діти. А ось те, як його правильно застосовувати в лікувальних цілях, щоб швидше видужати, не всі. Своїми авторськими «медовими» рецептами з нами поділилася лікар-фітотерапевт і натуропат Олена Свитко. 


Користь винограду для здоров'я - факти без домислів

— 4 вересня 2013 —

Виноград відомий людству вже не одне тисячоліття, як ягода веселощів, радості та життєлюбства. Мало знайдеться таких фруктів, до яких настільки точно підходять слова «з'їв - повеселішав».


Трав'яний настій для лікування аритмії серця

— 4 вересня 2013 —

Дуже добре нормалізує серцевий ритм і зменшує задишку настоянка з трав.


Диво, яка вона гарна!

— 4 вересня 2013 —

Саме так можна сказати про петрушку, без якої сьогодні вже неможливо уявити стіл. Хоча вирощувати її як овоч у нас почали тільки в XIX столітті.


Краса з ізюминкою

— 4 вересня 2013 —

Оскільки вітамінів і мікроелементів у винограді хоч відбавляй, запросто можна використовувати корисну ягоду у якості домашньої косметики, адже маски на основі винограду здатні поліпшити колір обличчя і стан шкіри. 


Свіжі креветки продовжують молодість

— 28 серпня 2013 —

Речовини в креветках мають захисні властивості для організму людини й навіть здатні продовжити молодість, вважають австралійські дослідники.


Що можна додавати у ванну

— 28 серпня 2013 —

.


Народні засоби від алопеції

— 28 серпня 2013 —

Алопеція - захворювання з естетичної точки зору досить неприємне, у своїх жертв воно викликає серйозний психологічний дискомфорт. З'явитися залисини можуть як у чоловіків, так і у жінок. Позбутися від них можна за допомогою засобів народної медицини. 



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс