Народна медицина

П’ять причин вживати апельсини не тільки у період новорічних свят

— 29 січня 2021 —

Апельсини і мандарини завжди асоціюються із зимою і Новим роком. Однак ці фрукти не тільки дарують людині святковий настрій, але й дарують велику користь здоров’ю. Чому потрібно обов’язково їсти апельсини та мандарини?


Лікувальні властивості хризантем

— 20 січня 2021 —

Хризантеми – невибагливі осінні квіти воістину царського походження. За старих часів на Сході в їхню честь улаштовували найрозкішніші бенкети, присвячували вірші й легенди. Сьогодні у хризантем нітрохи не менше шанувальників, чим у визнаних красунь: троянд або орхідей. Усе завдяки тому, що використання хризантем не обмежується їхніми декоративними властивостями.


Сила ефірних олій

— 28 грудня 2020 —

Ефірні й базові, ароматні й ті, що обволікають. Ми знаємо, що косметичні олії корисні, але не звикли застосовувати їх у щоденному догляді. Однак персоналізований догляд за собою може бути в рази ефективнішим.


Вживання сушених фруктів покращує живлення в цілому і здоров’я

— 26 грудня 2020 —

Дослідники прийшли до висновку, що вживання сушених фруктів - без додавання цукру - може бути ефективним способом збільшити споживання життєво важливих поживних речовин.


Авокадо, мигдаль, морква покращать шкіру і волосся взимку

— 26 грудня 2020 —

Зимова погода, деякі обмеження у сезонних фруктах й овочах можуть позначатися на стані шкіри і волосся. При цьому не завжди допомагають косметичні засоби, тому варто приділити увагу здоровим продуктам, які дійсно зберігають їм здоровий вигляд.


Домашній сироп із чорної редьки з медом від кашлю

— 11 грудня 2020 —

З давніх часів чорна редька з медом уважалася самим надійним імуностимулятором, ефективним протимікробним засобом. Редька з медом відмінно допомагає вилікувати кашель. Існує кілька рецептів приготування.


Потенційні вигоди яблучного пюре

— 28 листопада 2020 —

Крім того, що яблучне пюре низькокалорійне й містить поживні речовини, що підтримують здоров’я людини, воно може дати кілька певних переваг.


Натуральні й ефективні ліки для шлунка. Алое та мед

— 28 листопада 2020 —

Народна медицина часто для лікування хвороб шлунка використовує лікувальний засіб з таких інгредієнтів, як алое й мед. Як його приготувати і як приймати?


Топінамбур: на зовнішність – соняшник, а на смак – картопля

— 21 листопада 2020 —

Є рослина, урожай якої збирають навесні. І свої дуже корисні властивості від того, що перезимує під снігом, вона не тільки не втратить, а й збільшить. Для тих, хто «не в курсі», пропонуємо: знайомтеся, топінамбур.


Олія насіння гарбуза лікує гіпертонію

— 7 листопада 2020 —

Високий кров’яний тиск є передвісником серцевих захворювань, тому його необхідно контролювати. Гіпертонія означає, що сила тиску крові на стінки артерій занадто висока. Допомогти впоратися із цим явищем може досить простий продукт - олія насіння гарбуза.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс