Народна медицина

Трав'яні чаї та їхні секрети

— 15 березня 2017 —

Культура споживання трав'яних чаїв іде своїм корінням у глибоке минуле. У фармацевтичній історії більшості країн є досвід траволікування різних захворювань. Любителі зеленого й чорного чаїв незаслужено забувають про користь, смакові й ароматичні якості цього напою. Трав'яні чаї практично не мають побічних ефектів і допомагають вирішити проблеми зі здоров'ям. 


Молоко - відмінний засіб при артриті

— 15 березня 2017 —

Бостонські вчені провели нове дослідження, результат якого може порадувати всіх тих, хто страждає проблемою артриту. Значного поліпшення стану колінного суглоба можна добитися при регулярному вживанні звичайного молока. 


Березовий сік - властивості й користь

— 9 березня 2017 —

Береза c давніх часів цінувалася в народі за її цілющі властивості. Люди використовували березові бруньки й листя для лікування хвороб, з гілок робили цілющі віники для лазні. З берези донині добувається дьоготь, і навіть ксиліт (замінник цукру для хворих діабетом).


Три рослини, які допомагають швидше загоювати рани

— 3 березня 2017 —

Природа, цей мудрий лікар, дала нам у розпорядження прекрасні рослини, які допомагають лікувати й загоювати рани і травми. Звичайно ж, ми говоримо лише про легкі травми. Якщо у вас серйозне поранення, варто негайно звернутися до лікаря.


Як позбутися болів у плечовому суглобі

— 23 лютого 2017 —

Як позбутися болів у плечовому суглобі


Якщо нерви на межі: 6 способів швидко взяти себе в руки

— 23 лютого 2017 —

Звичайно ж, кожний з нас потрапляв у ситуацію, коли терміново потрібно взяти себе в руки, але нерви зовсім здають. На цей випадок є шість дуже діючих прийомів.


Чим корисний кунжут для здоров'я та фігури

— 16 лютого 2017 —

Про користь кунжуту знає мало хто. Ми підготували для вас цікаву інформацію про властивості кунжуту і його користі. Читайте й застосовуйте наші поради для поліпшення вашого здоров'я.


Горобина допоможе впоратися із проявами клімаксу

— 16 лютого 2017 —

При настанні клімаксу не варто відразу хапатися за всілякі гормономістячі препарати. Варто запам'ятати, що найкращий помічник у цій справі - це горобина, що прекрасно діє на організм жінки, регулюючи й нормалізуючи гормональне тло. 


Чарівний вівсяний кисіль

— 9 лютого 2017 —

Ми звикли вважати кисіль густим напоєм, гримучою сумішшю крохмалю й цукру, що робить його несумісним зі здоровим способом життя. І тричі помиляємося. Це не напій, він не обов'язково солодкий і деякі його різновиди - зокрема, вівсяний кисіль - здавна вважалися лікувальними.


Як вилікувати ячмінь

— 9 лютого 2017 —

Ячмінь з'являється через бактеріальну інфекцію, що потрапляє в область очей. Пропонуємо домашні засоби, які допоможуть перемогти цю напасть.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс