Народна медицина

Які чаї допомагають схуднути, якщо їх пити перед сном

— 19 липня 2019 —

З огляду на те, що втрата ваги залежить від якості сну, слід до своїх здорових звичок додати ще одну - чашку чаю перед сном. Це простий спосіб поліпшення сну і просування втрати ваги, вважають експерти.


Пучок у день. Яка зелень подовжує молодість

— 19 липня 2019 —

Зелень - це продукт, який завжди повинен бути на столі. Яка листова зелень має найбільший антиоксидантний ефект? Чому кріп - обов’язковий інгредієнт до шашликів і щедрому застіллю?


Соки круглий рік

— 11 липня 2019 —

Сік містить більшість необхідних людині мінералів, вітамінів, мікроелементів, які засвоюються організмом повністю і протягом 5-10 хвилин після прийому. Сік здатний вимивати токсини, шлаки, знищувати шкідливу мікрофлору, паразитів, загоювати пошкодження, активізувати ферменти.


Про огірки та їхню користь

— 4 липня 2019 —

Користь огірків для організму людини неоціненна, незважаючи на те, що вони на 95% складаються з води. Однак у решті 5-6% міститься 2% цукру (глюкоза і фруктоза, крохмаль), 1,5% білка, 0,75% клітковини, ароматичні речовини. Вміст вітаміну В2 в огірку більше, ніж у редисці, В1 більше, ніж у буряці, йоду більше, ніж в інших овочевих культурах. Помічено, що дрібні плоди містять більше аскорбінової кислоти, а із збільшенням розміру овочів вміст її знижується, тому вищий за все вміст вітаміну С у перших і масових зборах, потім він знижується.


Ніжки мають бути здоровими

— 22 червня 2019 —

Ось і літо прийшло. І звичайно ж хочеться, щоб у відкритому взутті ноги були доглянутими. Адже це красиво, корисно і приємно. Однак дуже часто нас підводять п’ятки. Тож як доглядати за ними в домашніх умовах, на що слід звернути увагу?


Мова йтиме про чорницю

— 21 червня 2019 —

А чи всі знають про її чудові властивості? Адже чорниця - вважається однією з найбільш корисних і смачних ягід. Вона багата вуглеводами, калієм, кальцієм, фосфором і магнієм. Є в ній органічні кислоти, натрій, мідь, залізо та інші мінеральні речовини. Крім вітаміну С, в чорниці є вітаміни B1 і В6, вітамін РР, а також пантотенова кислота.


Лікують рослини

— 31 травня 2019 —

Коли залишаєшся наодинці з природою, може трапитися всяке. Тому, якщо немає під рукою бинта, вати, йоду, перекису водню, пластиру, альбуцида, то на допомогу прийдуть... рослини.


Як позбутися герпесу на губах за 1 день: 7 народних методів

— 24 травня 2019 —

Герпес - одна із самих підступних хвороб. І навіть якщо ця недуга протікає в легкій формі й тривожить вас лише раз на півроку, приємного в цьому мало. Особливо дратує характерний висип на губах, який не тільки сильно свербить, але й виглядає просто огидно, змушуючи протягом декількох днів ховатися подалі від сторонніх очей. 


Домашні засоби лікування подагри

— 19 травня 2019 —

Подагра являє собою одну з деяких небезпечних гетерогенних хвороб. Вона вважається досить розповсюдженою серед людей старшого віку. Раніше цією недугою страждали тільки чоловіки, але на сьогоднішній день подагра нерідко проявляється й у жінок.


Асафетида: пряність, що віддаляє старість!

— 2 травня 2019 —

Іранську (а також афганську й курдську) пряність асафетиду на батьківщині називають інг, ферула смердюча, хінг, чортовий кал, підкреслюючи огидний запах пряності.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс