Народна медицина

Пирій: неймовірні цілющі властивості, про які мало хто знає

— 18 лютого 2015 —

Пирій повзучий - відомий і розповсюджений бур'ян городів. Усі бур'янисті рослини мають неймовірну живучість і плідність. 


Як очистити організм за допомогою рису

— 11 лютого 2015 —

Рисова каша переварюється не в шлунку, а в кишечнику, зерна діють як адсорбент.


Редька, бузина та часник у лікуванні водянки

— 11 лютого 2015 —

Водянка (набряки) - це надлишкове скупчення рідини в підшкірно-жировій клітковині, тканинах або серозних порожнинах організму. 


Чим корисні каші?

— 4 лютого 2015 —

Каша - наша рідна їжа. Каші корисні для організму всесезонно, а взимку - особливо. Дітям і дорослим. Хворим і здоровим. Причому, незалежно від рівня доходів і професії. Чим же саме корисні каші?


Царський фрукт

— 4 лютого 2015 —

Цей соковитий з кислинкою фрукт, зернятка якого нагадують розсип дорогоцінних каменів, з дитинства знайомий кожному. Його можна любити, можна не любити, але заперечувати цілющі достоїнства граната безглуздо. 


Коза прийшла, молочка принесла

— 28 січня 2015 —

2015 рік за китайським календарем - рік синьо-зеленої дерев'яної Кози. Символ року - кізка, тварина чудесна. Вона дає чудову вовну (у тому числі цінну ангорську) і пух для теплих речей. Крім того, козяче молоко - дуже корисний продукт харчування. Ну, а одержуваний з нього козячий сир - взагалі делікатес, що порадує й гурманів, і любителів усіляких дієт. 


Чотири пряності від застуди

— 21 січня 2015 —

Пряності здатні поліпшити імунітет, підняти настрій, продовжити молодість і позбавити від застудних захворювань.


Яка користь у касторової олії

— 21 січня 2015 —

Касторова олія це косметичний засіб, який можна вважати дійсно народним. Його можна застосовувати для догляду за волоссям, шкірою обличчя, віями та бровами. Касторова олія це засіб, що має бути в косметичці кожної жінки.


5 рецептів імбирного чаю для схуднення

— 14 січня 2015 —

Імбир здавна відомий своїми унікальними властивостями прискорювати обмін речовин і, як результат - ефективно сприяти схудненню.


Шукаємо ліки на кухні

— 14 січня 2015 —

Шукаємо ліки на кухні



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс