Народна медицина

Найкорисніша зелень

— 5 червня 2021 —

Пряні трави не тільки поліпшують смак і зовнішній вигляд страв, але й приносять велику користь здоров’ю. Зелень багата клітковиною, вітамінами, мінералами й фітонутріентами. Хлорофіл, який надає травам насичений зелений колір, насичує організм киснем, поліпшує метаболізм і зміцнює імунітет.


Селера: Користь, шкода, цілющі властивості

— 29 травня 2021 —

Здавна цей овоч наділяли магічними властивостями, вважали, що він здатний приносити щастя, тому листами прикрашали будинки. Пізніше відкрилися цінні живильні властивості пряної селери, а також її  величезна користь для здоров’я.


Чим корисна черемша і що з неї приготувати

— 23 травня 2021 —

Щорічно з українських лісів вивозять понад три тонни ведмежої цибулі, також відомої як черемша.


Природні ліки. Натуральні продукти, які знищують паразитів в організмі

— 14 травня 2021 —

Паразитарні хвороби поширені набагато ширше, ніж здається більшості людей. Існує багато різних видів паразитів.


Кропива в народній медицині

— 7 травня 2021 —

Кропива – бур’ян, що не тільки жалить, це ще й лікарська рослина. З нею ми знайомі ще з дитинства. Вона росте біля будинків, під парканами, уздовж лісових стежок. Тому всі ми знаємо, наскільки не приємні її опіки. Але не всі знають про лікувальні властивості кропиви.


Лікування екземи натуральними засобами

— 30 квітня 2021 —

Для лікування важких випадків шкірних захворювань у пізній стадії використовуйте комбінацію, яку називають «Комбінацією для кісток, плоті й хрящів» (По книзі «HERBAL HOME HEALTH CARE» by Dr. John R. Christopher.). Застосовують цей засіб внутрішньо й зовні.


Дієтолог розповіла про користь оселедця для серця

— 30 квітня 2021 —

Оселедець, який так полюбився багатьом, виявився дуже корисної для серця й щитовидної залози рибою. Як пояснила дієтолог Світлана Фус, завдяки калію й магнію, що входять до складу продукту, також можна поліпшити стан судин.


Відновлюємо здоров’я після харчового отруєння

— 30 квітня 2021 —

Якщо ви вживаєте заходів, щоб захистити себе, але все-таки в остаточному підсумку одержуєте харчове отруєння, знайте, що є кілька способів, які допоможуть підтримати організм під час лікування. І навіть, якщо у вас було харчове отруєння  в минулому, ви можете спробувати знищити старі бактерії, які усе ще можуть перебувати в організмі.


5 способів використання олії чайного дерева при шкірних захворюваннях

— 16 квітня 2021 —

Олія чайного дерева, або олія мелалеуки, як її іноді називають, являє собою ефірну олія, що одержують з листя Melaleuca alternifolia, невеликого дерева.


Шпинат городній: користь для здоров'я

— 15 квітня 2021 —

Шпинат — це листовий овоч, без якого не обходиться жоден здоровий раціон. Його зелене листя багате на рослинний білок, вітаміни та різні мікроелементи.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс