Народна медицина

Вісім рецептів для очищення суглобів

— 29 грудня 2016 —

Вісім рецептів для очищення суглобів


Смузі з банана й конопель

— 22 грудня 2016 —

Насіння конопель - справжня суперїжа, воно багате незамінними жирними кислотами омега-6 і омега-3, вітамінами й мінералами. Коноплі містять вітаміни групи В, вітаміни А, D і Е, кальцій, залізо і є відмінним джерелом клітковини. 


Цілющі ванни при артриті

— 22 грудня 2016 —

Процедури з використанням ванн рекомендуються хворим без патології серця. У деяких стадіях хвороби, коли гарячі ванни небажані, варто застосовувати їх помірно, нетривалий час.


Як правильно падати?

— 22 грудня 2016 —

На вулиці нестійка погода, мінус раз у раз міняється із плюсом. Виходиш на вулицю - тільки й думаєш, як би не впасти. Або хоча б якщо вже й доведеться падати, то як при цьому зменшити шкоду? Як правильно потрібно падати?


Найкраще зігрівають і захищають від застуд чаї з бодяном та імбиром

— 19 грудня 2016 —

Будь-який чай допоможе зігрітися після тривалого перебування на морозі, але далеко не всі вони можуть захистити вас від застуд, зміцнити імунітет, підбадьорити й додати сил. Тому в холодну пору року поставтеся до вибору напоїв особливо уважно. 


Допомагаємо собі самі

— 16 грудня 2016 —

Зараз, у холодну пору року, потрібно стимулювати імунну систему і підвищити захисні сили організму. 


Засоби із бджолиного меду від болю в горлі

— 16 грудня 2016 —

Бджолиний мед є одним із кращих природних антибіотиків, тому він ідеально підходить для зняття болю й запалення горла.


Чи дійсно такий корисний риб'ячий жир?

— 15 грудня 2016 —

Риб'ячий жир виробляється в промислових масштабах з печінки свіжої риби, переважно тріски. Містить велику кількість легко засвоюваних ненасичених жирних кислот, зокрема надзвичайно цінні омега-3 жирні кислоти (ЕПК і ДГК), які є "незамінними" у раціоні людини, тому що наш організм не здатний їх синтезувати самостійно. 


Прополіс від усіх хвороб

— 15 грудня 2016 —

Сполучення прополісу й молока дає особливий ефект: крім лікування застудних і легеневих захворювань поліпшується загальне самопочуття, сон, знімається дратівливість, утома. 


Лікувальні властивості хвоща польового

— 14 грудня 2016 —

З усіх різновидів хвоща лікарським вважається хвощ польовий, деякі ж види є отрутними. Основна зовнішня відмінність від побратимів - його гостре листя не розгалужується й росте завжди нагору.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс