Народна медицина

Від яких хвороб рятує парена ріпа

— 13 жовтня 2016 —

Ріпа - це трав'яниста рослина, що належить до сімейства капустяних. І хоча сьогодні цей овоч рідко зустрічається на нашій кухні, про його лікувальні властивості знає багато хто. Від яких же хвороб допоможе парена ріпа?


Якщо заболіло горло

— 13 жовтня 2016 —

Якщо заболіло горло


Від смутку і суму

— 6 жовтня 2016 —

Часом помічаєш, що навіть у сонячний і радісний день на душі чомусь важко, поганий настрій, будь-який дріб'язок дратує. 


Судома м'язів: перша допомога

— 6 жовтня 2016 —

Причина судом м'язів - підвищення збудливості нервових і м'язових клітин. Нейрони при цьому збуджуються (а м'язи - скорочуються) при дуже незначних впливах або взагалі без впливів, самостійно.


Лікувальне вино з шипшини

— 6 жовтня 2016 —

На 16 літрів води взяти 1,5 кг плодів шипшини (сухих), 5 кг цукру, 20 г дріжджів (розділити навпіл і ложити в 2 прийоми, через 2 дні).


Усе, що потрібно знати про шипшину

— 29 вересня 2016 —

Шипшина є прекрасним лікарським засобом, насамперед за рахунок вмісту в ній великої кількості вітаміну С. Також у її склад входять і такі корисні речовини як цукри, вітамін Р і К та різні органічні речовини.


Обліпиха

— 29 вересня 2016 —

У древній індійській, тибетській, монгольській медицині вона займала почесне місце. Її вважали універсальною і використовували для загоєння зовнішніх і внутрішніх ран, лікували органи дихання, серцево-судинну систему, поліпшували загальний стан при авітамінозах і фізичних навантаженнях. 


Цілющі добавки до чаю

— 22 вересня 2016 —

Чорний і зелений чай - джерело вітамінів і живильних речовин. Вони є природними антиоксидантами, знімають стрес, піднімають настрій, зігрівають і охолоджують. Здавалося б, чи може цей напій бути ще кориснішим? Звичайно, так.


Зелена аптека: солодець

— 22 вересня 2016 —

Солодець - суперзасіб при кашлі - у древніх рецептах зустрічається дуже часто. Саме він був першорядним лікувальним зіллям.  


Лікарські трави, які допоможуть очистити нирки

— 20 вересня 2016 —

Вода необхідна для виведення рідин з організму та підтримки нирок здоровими. Настої лікарських трав допоможуть нам вивести зайву рідину з організму.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс