Народна медицина

5 корисних напоїв для швидкого схуднення, що спалюють жир

— 16 серпня 2018 —

Як втратити вагу? Є так багато речей, які вам потрібно шукати. Однак найважча частина схуднення - це підрахунок калорій. Фактично, те, що ви їсте, залежить від ваших зусиль зі зниження ваги. Багато хто шукає ярлики, щоб схуднути. Наприклад, добавки для зниження ваги, вигадливі дієти і т.д.


За вікном серпень

— 16 серпня 2018 —

Як не смутно визнавати, але серпень - завершення літа. Це найбагатший на дарунки природи місяць. І не випадково говорять: «Один серпневий день - рік годує» або «Серпень утоми не знає - усе збирає, припасає».


Гормони щитовидної залози ТТГ: як підвищити рівень тиротропіну

— 9 серпня 2018 —

Низький рівень тиротропіну (ТТГ) – відхилення, яке може стати наслідком не тільки патологічних процесів, але й впливу зовнішніх факторів. Стреси, прийом гормональних препаратів, що пригнічують функції гіпофіза, використання жінками засобів гормональної контрацепції та ін. – усе це безпосередньо впливає на вміст тиреотропного гормону в організмі людини.


Безцінна користь елеутерококу

— 9 серпня 2018 —

Елеутерокок багатий вітаміном С і вітамінами групи В, а також безліччю мікроелементів. Цілющі властивості рослини визначаються особливою групою речовин, називаних елеутерозиди.


Очищення содою від паразитів

— 2 серпня 2018 —

У вміст нашого кишечнику різними шляхами проникають паразити, які харчуючись корисними речовинами з нашого організму, залишають за собою «продукти» власної життєдіяльності. Ці «продукти» для нашого організму є отрутою, яка знижує імунітет, і в результаті чого з'являються різні захворювання. Допоможе чищення кишечнику від паразитів содою за допомогою клізми.


Їжте, люди, огірки - будете здорові!

— 2 серпня 2018 —

Серед плодів, які можуть регулювати або навіть знижувати рівень цукру в крові, лікарі назвали всім знайомий огірок.


Червоний, жовтий, зелений. Який перець корисніший

— 26 липня 2018 —

Це кольори не тільки світлофора, але й болгарського перцю. Втім, крім яскравого забарвлення цьому овочу є чим похвалитися!


Трава меліса

— 19 липня 2018 —

Це одна з найвідоміших пряно-ароматичних і лікарських рослин. Меліса містить ефірні олії, має ніжний освіжаючий смак і лимонний аромат і прекрасно уживається поруч із грядками петрушки, кропу та цибулі. Однак це дуже ніжна пряність, що швидко втрачає свій аромат, тому використовувати її потрібно в самому кінці готування за 1-3 хвилини, а найкраще додавати до готових страв.


Як очистити кишківник за допомогою соди

— 19 липня 2018 —

Очищення кишківнику необхідно виконувати для оздоровлення всього організму й рятування від багатьох захворювань. 


Прекрасний лікар коріандр

— 12 липня 2018 —

Петрушка і селера ростуть майже на всіх городах. А от близького родича селери - коріандр - господарки знають переважно не по грядках, що під вікном, а по прилавках у магазинах і на ринку. Вирощують його тільки ті, хто на власному досвіді переконався, наскільки ця рослина корисна в харчуванні. Тому що коріандр дійсно - прекрасний лікар. Він здатний запобігати багато захворювань і зміцнювати здоров'я.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс