Народна медицина

Акацієвий напій – цілюще зілля проти всіх жіночих хвороб

— 24 квітня 2020 —

У природі існують так звані «жіночі» рослини, які чудово допомагають підтримувати красу та молодість, а ще зміцнюють жіноче здоров’я. Однією з них є біла акація, квіти якої використовують для приготування ліків саме від гінекологічних захворювань.


Чебрець – ефективний натуральний засіб від хронічної втоми й не тільки

— 24 квітня 2020 —

Ця рослина широка використовується як у кулінарії, так і в народній медицині. Довідайтеся про цілющі властивості богородичної трави або чебрецю.


Корисні й лікувальні властивості вовни

— 18 квітня 2020 —

Знаєте, що в арсеналах наших мамів і бабусь є чимало засобів, завдяки яким можна зупинити й полегшити біль, знизити температуру, причому, такі, що не мають відношення до медикаментів? І якщо вже застуда звалила нас із ніг, то крім звичних нам засобів, чаїв з малиною або гарячого молока з медом, саме таки на допомогу вовняна пухова хустка й може прийти, якщо вона, звичайно, залишилася ще в бабусі в шафці. А, якщо й ні, те альтернативу їй теж можна знайти. І можна сказати, що вона стане панацеєю від приступів мігрені. Тому сьогодні мова йтиме про властивості вовни.


Часточки, що зберігають здоров’я і життя

— 11 квітня 2020 —

Дослідники з Департаменту громадської охорони здоров’я і первинної медичної допомоги Оксфордського університету нагадали, що включення у раціон одного цілющого овоча може збільшити тривалість життя. Сказано це про часник.


Як зробити гель алое віра

— 11 квітня 2020 —

Гель алое віра є одним з великих цілителів природи. Його можна використовувати для зволоження шкіри й заспокоєння подразнення.


Червоний перець на службі у здоров’я

— 3 квітня 2020 —

Багато хто знає, що гостру їжу слід забрати з раціону при захворюваннях шлунка, травного тракту, тому що вона може викликати погіршення самопочуття, і навіть провокувати виникнення виразок. Але останні дослідження показали, що активний компонент гіркого перцю – капсаїцин, навпаки, перешкоджає виразці слизової оболонки, і поліпшує рубцювання виразки.


Кульбаба активізує печінку

— 27 березня 2020 —

Кульбаба відрізняється своїми властивостями, що очищують. Якщо ви приймаєте які-небудь ліки, перед використанням кульбаби краще порадитися з лікарем. Він підкаже, чи є протипоказання у вашому конкретному випадку.


Чим замінити антисептик для рук?

— 20 березня 2020 —

За останні кілька тижнів продажу антисептиків для рук у США і Європі виросли на 73%, ціни на них теж піднялися, а в багатьох аптеках їх уже не знайти. У наших магазинах вони теж можуть незабаром пропасти, але засмучуватися й панікувати не варто, тому що антисептик можна зробити самостійно.


П’ять захисників імунітету

— 20 березня 2020 —

Провесною можуть розбушуватися не тільки почуття, але й простудні захворювання. Вогке повітря й перепади температури подобаються вірусам більше, ніж мороз. Ослабленому за зиму імунітету потрібна допомога.


Від кашлю й нежитю: лікарі порадили рослини, які допомагають не гірше за лікі

— 12 березня 2020 —

За словами медиків, алое й каланхое є природними біостимуляторами, які ефективно допомагають при багатьох хворобах не гірше будь-яких ліків.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс