Народна медицина

Запаси на зиму: Олія з обліпихи

— 29 серпня 2020 —

Виготовити олію із обліпихи не так складно, як багато хто думає, а користь від неї велика. Ретельно переберіть ягоди, промийте і просушіть. Потім розітріть дерев’яною товкучкою в емальованому посуді. Сік (з кілограма ягід виходить близько 0,5 л соку),  відіжміть через марлю і злийте у банку.


Виноград - кому користь, кому й шкода

— 29 серпня 2020 —

Усі ми знаємо такий продукт, як виноград. Щоліта ми прагнемо насолодитися кисло-солодким соковитим смаком цих ягід. Але, чи навряд ви замислювалися про те, яку користь або шкоду для організму приносить виноград. Якщо вас цікавить відповідь на це питання, то ви знайдете її в цій статті.


Лимонна цедра при болях у суглобах​

— 31 липня 2020 —

Домашній засіб для полегшення болю в суглобах складається з лимонної цедри, маслинової олії й листя евкаліпта.


Вівсяний чудо-кисіль

— 24 липня 2020 —

Вівсяний кисіль доктора Ізотова - це комбінація досвіду поколінь і сучасних досліджень в області медицини. Чудо-кисіль позитивно діє на роботу травного тракту й усі його органи. Регулярно вживаючи його, можна оздоровити організм, забезпечити його енергією й омолодитися.


Від застуди до ревматизму: ефективне лікування куркумою

— 18 липня 2020 —

Французькі генетики вивчили вплив куркуми на серцево-судинну систему на генетичному рівні й довели, що вона не просто стимулює омолодження організму, завдяки антиоксидантам, але й дозволяє уникнути проблем зі склеротичними бляшками на стінках судин.


Жимолость: корисні властивості ягід і кулінарні рецепти

— 3 липня 2020 —

Жимолость – ягода молодості й краси. На жаль, її складно купити, однак будь-хто  може виростити смачну й цілющу жимолость на дачній ділянці.


Алергія на мед

— 2 липня 2020 —

Мед вважається одним із кращих продуктів, про користь його постійно говорять і пишуть, однак не всім його можна вживати. У деяких людей виникає на нього алергія, причому наслідки можуть бути серйозними.


Меліса - одна з найвідоміших пряно-ароматичних і лікарських рослин

— 25 червня 2020 —

Звичайно ж, у першу чергу, поговоримо про лікувальні властивості цієї рослини. 


Маринований буряк корисний для вашого здоров’я

— 14 червня 2020 —

Він природно багатий на нітрати, які ваше тіло перетворює в оксид азоту. Ця молекула сприяє розширенню кровоносних судин, що захищає від високого кров’яного тиску.


Багата на фрукти й овочі дієта за два місяці покращує здоров’я серця

— 14 червня 2020 —

У новому дослідженні вчені розглянули зв’язку між показниками здоров’я серця і трьома типами дієти - DASH, типовою західною, а також багатою фруктами й овочами. Виявилося, найкращим було харчування на основі фруктів і овочів.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс