Здоров'я

Овочева дієта

— 29 серпня 2012 —

Якщо ви нарешті зважилися розпрощатися із зайвими кілограмами, то в цьому допоможуть овочі. Пропонуємо вам кілька дієт.


Вчені виявили зв'язок між групою крові та схильністю до серцевих хвороб

— 29 серпня 2012 —

Американські вчені встановили, що люди із другою, третьою та четвертою групою крові мають більший ризик отримати серцево-судинне захворювання у порівнянні з власниками крові першої групи.


Допомога при опіках рослинами

— 29 серпня 2012 —

Після відпочинку на дачі або у лісі на шкірі можуть з'являтися подразнення, пухирі та печіння. Як правило, викликані всі ці неприємні явища опіками.


Як зріст впливає на причини смерті

— 29 серпня 2012 —

У Кембриджському університеті (Великобританія) зроблене несподіване відкриття: від зросту залежать причини смерті.


Чим небезпечне для чоловіків смажене м'ясо

— 29 серпня 2012 —

Дослідження, проведeне вчeними з Медичної школи Кека при Університеті Південної Каліфорнії та Каліфорнійського інституту запобігання рака (США), показало, що червоне м'ясо, приготовлене при високій температурі, особливо смажене в олії на сковороді, може на 40% збільшувати ризик прогресуючого раку простати.


Здоров'я дитини в школі: як його зберегти?

— 29 серпня 2012 —

На жаль, при всій нашій любові до дітей і турботи про їхнє здоров'я, ми вже в перший клас приводимо до 30 відсотків хворих дітей, а до десятого класу залишається лише 10 відсотків цілком здорових дітей! У чому ж справа?


Скільки води необхідно випивати за день

— 22 серпня 2012 —

Коли температура на вулиці дуже висока, що може бути приємнішим, ніж вгамувати спрагу декількома ковтками живлющої вологи?


Чому ми хворіємо влітку?

— 22 серпня 2012 —

Різкі температурні перепади - характерні для нинішнього літа. Застудитися при таких обставинах звичайне явище. Випив склянку холодної води або посидів на протязі - і хвороба тут як тут. Однак під час спеки навіть найпростіший спосіб лікування застуди - гарячий чай з малиною – породжує думки про тортування. Як лікуватися?


Надзвичайна ягода із сімейства пасльонових

— 22 серпня 2012 —

Батьківщиною помідорів вважається західне узбережжя Південної Америки, де вони вирощувалися ще до прибуття іспанських завойовників. Ця ягода із сімейства пасльонових. Крім незвичайних смакових якостей, вона має безліч корисних властивостей і славиться неймовірною кількістю  вітамінів, мінералів та інших корисних для нашого організму елементів. 


Що таке кишкова паличка?

— 15 серпня 2012 —

Літо - час курортних романів, коричневої засмаги, сухого вина і, звичайно ж, морських, річкових і озерних купань та ігор. Що за відпочинок на природі без води, а особливо, коли повітря розпечене до 35°С? Але саме тепер, коли по всій країні утримується крута спека не перший тиждень, санітарні лікарі закривають один за іншим пляжі. Що ж стає причиною такого “звірства” медиків.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс