Кулінарія

Картопляна запіканка: простіше не буває

— 1 серпня 2012 —

4-5 картоплин, 3 столові ложки сметани, 3 столові ложки молока, 2 яйця, гриби, жменя цибулі порею, 1/2 склянки тертого твердого сиру,  сіль, перець, пряності - за смаком, рослинна олія.


Торт «Прага»

— 1 серпня 2012 —

Для бісквіта: цукор - 1 скл., сметана - 200 г, горілка - 0,5 скл., борошно - 2 скл., какао-порошок - 4 ст. л., розпушувач - 1 ч. л., згущене молоко з цукром - 100 г, яйце - 2 шт.

Для глазурі: шоколад - 200 г.
Для крему: масло вершкове - 150 г, какао-порошок - 2 ч. л., згущене молоко з цукром - 100 г.

Готуємо з баклажанів

— 25 липня 2012 —

Баклажани містять безліч корисних речовин, допомагають виводити холестерин, перешкоджають утворенню тромбів. Але головним достоїнством баклажанів є їхній чудовий смак, що прекрасно сполучається зі смаком інших продуктів.


Морозиво Пломбір

— 25 липня 2012 —

1 л молока, 100 г масла, 2 склянки цукру, 1 ч.л. крохмалю, 5 яєчних жовтків.


Салат з кавуном, фетою та насінням

— 25 липня 2012 —

Кавун, фета, гарбузове та соняшникове насіння, чебрець, маслинова олія.


Курячі котлети з беконом і базиліком

— 25 липня 2012 —

600 г курячого фаршу, 100 г бекону (сирокопчена грудинка),  невеликий пучок свіжого базиліку або 1 ч. л. сухого, 1 невелика цибулина, 1 яйце, 2 ст. л. панірувальних сухарів + ще для панірування котлет,  сіль і мелений чорний перець - за смаком.


Рецепти смузі: смачно та корисно

— 18 липня 2012 —

Мешканці Лондона й Нью-Йорка постійно кудись поспішають, і саме вони колись придумали пити їжу на ходу. Саме в цих містах вперше були відкриті бари соків і бари супів, а також був винайдений напій, на якому ґрунтується сучасна тенденція. Мова йде про смузі.


Кава з шоколадом і вершками

— 18 липня 2012 —

Кава (чорний міцний) - 1 л, бренді - 150 мл, апельсин - 1 шт., шоколад гіркий - 200 г, вершки (жирність 35%) - 200 мл.


Сир у тісті

— 18 липня 2012 —

Cир - 200 г, яйця курячі - 2 шт., вода - 4 ст. л., борошно - 4 ст. л., масло рослинне - 2 ст. л., сіль, чорний перець.


Шашлик з курячої печінки

— 18 липня 2012 —

Печінка куряча - 500 г, жир курдючний - 150 г, цибуля - 2 шт., гранатовий сік - (з одного граната), коріандр - 1 щіпка, сіль, червоний мелений перець.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс



Loading...