Кулінарія

Як приготувати барбекю

— 24 квітня 2013 —

Як приготувати шашлик, знає у нас практично будь-який чоловік, а от з барбекю все буде куди складнішим. Готування барбекю - це справжнє мистецтво. І як у кожному мистецтві, тут є свої тонкості та хитрості. А тому що м'ясо на вогні готували ще первісні племена, то секретів цих накопичилося чимало.


Тар-тар - відмінний соус як до риби, так до птаха і м'яса

— 24 квітня 2013 —

Соус тар-тар - досить популярний в усьому світі класичний холодний соус, що подається до холодної печені, ростбіфу, страв з морепродуктів і риби.


Салат з корейською морквою та куркою

— 17 квітня 2013 —

Гриби печериці - 200 г, цибуля -2 шт., яйце - 4 шт., філе куряче - 300 г, корейська морква - 300 г, сир твердий - 100 г, майонез, сіль.


Риба під снігом

— 17 квітня 2013 —

400 г риби, 100 г сметани, 3 яйця, 0,5 ч. л. гірчиці, 1 ч. л. рослинної олії.


Арахісовий торт «Корівка»

— 17 квітня 2013 —

2 склянки борошна, 1 склянка цукру, 3 яйця, 1,5 склянки смаженого арахісу, 1,5 чайної ложки розпушувача, 1,5 банки вареної згущенки, 500 г вершкового масла (300 г для тіста 200 г для крему), 3 часточки шоколаду.


Що можна приготувати з кропиви?

— 17 квітня 2013 —

Про кропиву знають всі, але використовує корисні властивості цієї рослини у своєму житті дехто. Кропива росте скрізь, де сиро і є тінь. За нею не треба доглядати, не треба лікувати від хвороб, не треба боятися, що кропиву хто-небудь зірве без вашого відома.


Пиріг «Аристократ»

— 10 квітня 2013 —

Нескладний і дуже смачний пиріг для любителів сирної випічки.


Салатний оцет по-французьки

— 10 квітня 2013 —

Салатний оцет надає прекрасний і витончений смак навіть дуже простій страві.


Сирний соус з грибами

— 10 квітня 2013 —

Гриби будь-які, свіжі - 500 г, вершки 20% - 400 мл, 2 цибулини, сир - 50 г, борошно - 2 ст. ложки, сіль, перець, зелень, олія рослинна - 2 ст. л.


Гарячий «Наполеон» з картопляно-грибним кремом

— 10 квітня 2013 —

1 упаковка листкового бездріжджового тіста, 4 невеликі картоплини, 150 мл вершків, 1 велика цибулина, 100 г сиру, 300 г грибів, пучок зелені, сіль, перець, 2 ст. ложки рослинної олії.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс



Loading...