Кулінарія

Пиріг з капустою та м'ясом

— 23 квітня 2015 —

Капуста свіжа - половинка маленького качанчика, 350-400 г фаршу яловичого (або який подобається), сіль, приправи - за смаком, зелень свіжа, 1 скл. кефіру, 1 скл. майонезу, 3 яйця, 1 ч. л. соди або пакетик розпушувача, 8 ст. л. борошна (з гіркою), олія рослинна для змазування форми.


Батон із сиром і часником до борщу

— 23 квітня 2015 —

Учорашній батон (або французький багет), 100 г твердого сиру, 100 г м'якого вершкового масла, 3 зубки часнику, петрушка.


Картопляні палички з сиром

— 23 квітня 2015 —

5 середніх варених картоплин, 2 яйця, 100 г панірувальних сухарів, 100 г твердого сиру, 2-3 ст. л  борошна, рослинна олія (для смаження), чорний мелений перець, сіль - за смаком, коріандр (за бажанням), куркума.


Як правильно розводити желатин

— 23 квітня 2015 —

Розвести желатин просто: розчинити в холодній воді, далі долити рідини до потрібного обсягу, підігріти.


Як приготувати французький цибульний суп

— 23 квітня 2015 —

Якщо звичні перші страви вже злегка приїлися, приготуйте французький цибульний суп... і в черговий раз упевніться, що французи розуміються на кулінарії.


Голландський соус до варених овочів

— 15 квітня 2015 —

Голландський соус - одне з найкращих заправлень для варених овочів. Незважаючи на те, що при готуванні голландський соус не терпить того, щоб кулінар відволікався, результат того вартий. Соус чудовий з цвітною, брюссельською капустою або капустою броколі, із зеленою квасолею, спаржею. 


Сирний салат з сухариками

— 15 квітня 2015 —

3 відварені яйця, 3 солоних огірочки, 250 г сиру, 100 г сухариків, 2-3 часточки часнику, майонез, невеликий пучок кропу, мелений перець (за бажанням).


Картопляні гнізда з грибами та сиром

— 15 квітня 2015 —

Для гніздечок: 1 кг картоплі, 2 яйця, 1 ст. л. вершкового масла, 100 мл теплого молока.
Для начинки: 200 г печериць, 1 велика цибулина, кілька столових ложок натертого твердого сиру, сіль - за смаком, чорний мелений перець - щіпка, італійські трави - щіпка.


Весна - час пікніків

— 15 квітня 2015 —

Багато хто з вас, швидше за все, смажать на пікніках винятково шашлики або інші м'ясні страви, однак є безліч інших смачних і корисних страв на грилі. Наприклад, дуже смачними виходять овочі на грилі: кабачки, баклажани, помідори, солодкий перець, а також гриби.


Великодній стіл

— 9 квітня 2015 —

Коли пекти паски та святити їх у церкві? У який колір краще фарбувати яйця? Ми постараємося розповісти, що ж необхідно знати й робити в останній перед Великоднем тиждень, що називається Страсним, щоб як слід зустріти Світле Воскресіння.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс