Кулінарія

Запечена тріска з овочами

— 12 вересня 2012 —

Риба (філе) - 2 шт., помідори - 1 шт., болгарський перець - 2 шт., ріпчаста цибуля - 2 шт., часник - 2 зубочки, кольрабі - 1 шт., маслинова олія.


Дип з печеного перцю і волоських горіхів

— 12 вересня 2012 —

3 червоних солодких перці, 4 ст. л. панірувальних сухарів гарної якості, 1 зубочок часнику, 120 г волоських горіхів, 3/4 ч. л. меленої зіри, 1,5 ч. л. меленої солодкої паприки, 1 ст. л. бальзамічного оцту, 2 ст. л. лимонного соку, 2 ч. л. маслинової олії, сіль і мелений чорний перець - за смаком.


Стейки зі свинини з апельсиново-гірчичним соусом

— 12 вересня 2012 —

2 стейки зі свинячої шиї, (по 250-300 г),  150 мл апельсинового соку, 1 ст. л. меду, 1 ст. л. зернистої гірчиці, цедра 1 апельсина, сіль - за смаком.


Десерт «Райське яблуко»

— 5 вересня 2012 —

Готове листкове тісто, яблука, цукор, ванілін, кориця, морозиво, шоколад - за смаком.


Яблучно-карамельний «курд»

— 5 вересня 2012 —

У розпал яблучного сезону можна приготувати найсмачніший яблучний крем. Смак десерту - яблучно-карамельний, з легкою кислинкою, він прекрасно підходить до млинчиків, оладків, морозива або буде начинкою в пиріжках, пончиках, булочках.


Як зробити йогурт вдома

— 5 вересня 2012 —

Йогурт - корисний кисломолочний продукт, що містить молочні бактерії, які при потраплянні у кишечник виселяють «поганих» побратимів, поліпшують обмін речовин і регулюють роботу печінки.


Карасі в сметані

— 5 вересня 2012 —

1 кг невеликих карасів, 1 цибулина, сік 1/2 лимона, рослинна олія, 1 скл. сметани, 1/2 скл. вершків 22%, сіль, чорний перець.


Заварні булочки з беконом і зеленню

— 5 вересня 2012 —

250 мл води, 60 г вершкового масла, 1/2 ч. ложки солі, 160 г борошна, 3 великі яйця, 80 г бекону або шинки, 50 г пармезану або аналогічного твердого сиру, маленький пучок базиліку.


Такі різні східні коржі...

— 29 серпня 2012 —

Пропонуємо любителям східної випічки 3 рецепти коржів з різних національних кухонь: індійської, узбецької та грецької.


Базилікове картопляне пюре

— 29 серпня 2012 —

Як би не лаяли картоплю в дієтичному плані, від цього вона менш смачною не стане. Ну які, скажіть, котлети без картопляного пюре? А смажена рибка? А м'ясо з якою-небудь підливою? Пропонуємо вам варіант картопляного гарніру - пюре з додаванням базиліку. Дуже ароматне, смачне і гарне 



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс