Кулінарія

М'ясо з грибами у сметаному соусі

— 27 березня 2013 —

800 г свинини або яловичини, 2 моркви, 2 середні цибулини, 300 г печериць, 200 г сметани, сіль і перець - за смаком.


Смажений сир у паніруванні

— 27 березня 2013 —

Твердий сир, панірувальні сухарі, яйця, борошно, рослинна олія.


Смажене молоко. Іспанський десерт

— 20 березня 2013 —

6 курячих яєць, 60 г кукурудзяного борошна, 60 г борошна, 120 г цукру, 1 ч. л. ванілі, 0,5 л молока, 1 ч. л. кориці, 100 г цукрової пудри,  шматочок масла.


Керезет - угорський крем для сендвічів

— 20 березня 2013 —

500 г сиру, велика цибулина, пучок зеленої цибулі, сіль, 2-3 cт. л. червоної паприки, 1 ч. л. кмину, цілого або меленого, 50-100 г масла вершкового, 2-3 ст. л. сметани (за смаком) або йогурт, для пекучості, якщо хто любить, - трохи чилі.  


Тефтельки з гречкою у вершковому соусі

— 20 березня 2013 —

Грудка куряча (індички) - 900 г, гречана крупа - 120 г (суха), цибуля ріпчаста - 2 шт. (маленька), часник - 3 зубочки, зелень кропу або петрушки - у фарш і в соус, сир плавлений - 2 шт., сметана 10% - 120 г, яйце - 1 шт., вершки 20% - 50 мл, сіль, перець - за смаком, олія рослинна.


Торт «Сент-Оноре» з лимонним кремом

— 20 березня 2013 —

Для піскового коржа: 150 г борошна, 2 ст. л. цукру, щіпка солі, 90 г холодного вершкового масла, 1 ст. л. білого вина або води.


Рублений біфштекс із зеленим соусом

— 13 березня 2013 —

1 середня цибулина, 4 ст. л. вершкового масла, 800 г яловичого фаршу, сіль і перець - за смаком, 1/4 ч. л. сухого чебрецю, 1 яйце, 2-3 ст. л. борошна.

Для соусу: 120 мл м'ясного бульйону, сіль, перець і лимонний сік - за смаком, 1 ст. л. вершкового масла, по маленькому пучку базиліку і петрушки.

Каліфорнійський салат

— 13 березня 2013 —

Відварене куряче м'ясо - 1 філе грудки, апельсин - 1 шт., зелена цибуля - кілька пір'їн, ізюм, волоські горіхи - по жменці, майонез.


Закуска з фети

— 13 березня 2013 —

200 г м'якої фети, 2 зубочки часнику, 1-2 ст. л. дрібно нарубаного свіжого чебрецю й орегано, 1 ст. л. білих мелених сухарів, 2 ст. л. дрібно натертого пармезану, 40-50 г маслинової олії, жменя листочків базиліку.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс