Кулінарія

Салат з курки з огірками та горіхами

— 22 травня 2013 —

200 г вареної курки, 2 солоних огірки, 1 свіжий огірок, 2 яйця, 50 г волоських горіхів, кілька пір'їн зеленої цибулі, 150 г маринованих грибів;
заправлення: 4 ст. ложки сметани, 1 ч. ложка гірчиці, сіль, перець - за смаком.


Кекс на згущеному молоці

— 22 травня 2013 —

120 г борошна, 4 яйця, 380 г згущенки (банка), 50 г вершкового масла, 1 ч. л. розпушувача, 1 пакетик ванільного цукру (за бажанням).


Дев'ять рецептів картопляного пюре

— 22 травня 2013 —

Щоб пюре вийшло смачним, потрібно дотримуватися кількох правил.


Як зварити пиво вдома

— 22 травня 2013 —

З усіх різноманітних напоїв найбільш споживаним чоловіками, звичайно ж, є пиво. Бурштинове, з неповторним хмільово-солодовим смаком і ароматом, з приємною гіркуватістю, під нього добре вести чоловічі розмови про риболовлю, машини, політику, Олімпіаду, та чимало про що ще. А якщо цей напій не із бляшаної банки, а живий, домашнього приготування, то тоді бесіда стає вже зовсім задушевною.


Курячий рулет

— 15 травня 2013 —

1 кг курячого філе, 25 г желатину, 2 зубочки часнику, сіль, паприка, чорний мелений перець, сухі трави.


Кекс із сухофруктами

— 15 травня 2013 —

120 г коров'ячого масла, 120 г цукрової пудри, 130 г борошна, 5 яєчних жовтків, 300 г будь-яких сухофруктів, 1 пакетик розпушувача, шкірка половини лимона, трохи рому.


Сирні ірландські коржики

— 15 травня 2013 —

Кефір - 1 склянка, борошно - 2 склянки, шинка - 250 г (можна без неї), тертий сир - 1 склянка, сіль - 1/2 ч. л., цукор - 1/2 ч. л., сода - 1/2 ч. л., рослинна олія для смаження, зелень і приправи - за бажанням.


Торт без випічки «Бите скло»

— 15 травня 2013 —

Упаковка готових бісквітних коржів - 3 коржі; два коржі поламати шматочками, третій залишити цілим; 3 пачки желе різного кольору і смаку (або зварити желе самостійно з ягід чи варення); 500 г сметани; 1 склянка цукру; 20 г желатину; ванілін; бажано додати 1 столову ложку коньяку або рому.


Чарівне заварне тісто

— 15 травня 2013 —

Вироби із заварного тіста люблять практично всі. З усіх існуючих видів тіста це - найлегше, повітряне та хрустке. З нього роблять профітролі, еклери, чебуреки та заварні булочки. Воно піднімається в духовці, якщо його не «скує» тепло.


Домашній майонез без яєць за 5 хвилин

— 7 травня 2013 —

150 мл молока, 300 мл рослинної олії, 1 ст. л. гірчиці, 2-3 ст. л. лимонного соку, 1 ч. л. солі.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс



Loading...