Кулінарія

Спагетті болон’єзе

— 23 січня 2013 —

Фарш яловичий - 500 г, спагетті - 500 г, часник - 2 зубочки, цибуля ріпчаста - 1 головка, морква - 1 шт., вино червоне сухе - 370 мл, бульйон яловичий - 500 мл, помідори - 700 г, цукор, сіль -  за смаком, петрушка (зелень) - 60 г, сир твердий - за смаком, маслинова олія.


Картопля фарширована запечена

— 23 січня 2013 —

Картопля - 2 кг, фарш - 400 г, гриби - 400 г, сир твердий - 200 г, майонез - 200 г, масло вершкове - 50 г, сіль, перець чорний мелений, приправи - за смаком, зелень - 60 г, цибуля ріпчаста - 100 г. 


Закрутимо рулетики

— 23 січня 2013 —

М'ясні рулети справедливо вважаються вершиною кулінарної вишуканості та ...трудомісткості. Але ніщо не зупинить істинного цінителя прекрасного від кулінарії.


Тушкована селера з беконом

— 16 січня 2013 —

1 великий корінь селери (близько 800 г), 1 велика цибулина, 100 г бекону (сирокопченої або копчено-вареної грудинки), 50 г вершкового масла, сіль - за смаком.


Листкові палички з беконом

— 16 січня 2013 —

Тісто листкове дріжджове - 250 г, бекон - 80 г, орегано - 2 ч. л., перець чорний мелений - 1 ч. л., яйце куряче - 1 шт.


Шоколадний кекс з рідкою серцевиною

— 16 січня 2013 —

Жовтки - 3 шт., яйце - 2 шт., коричневий цукор - 1/3 скл., борошно - 2 ст. л., сіль, темний шоколад (70% какао) - 200 г, масло вершкове - 100 г.


Смачні рецепти з яловичини

— 16 січня 2013 —

М'ясо - один з найбільш популярних продуктів у раціоні сучасної людини. Особливо воно є актуальним у зимовий час, коли необхідна додаткова енергія для зігрівання організму.


Домашній майонез

— 9 січня 2013 —

1 жовток, 100 г олії рослинної, гірчиця чверть чайної ложки, оцет і сіль - за смаком.


Картопляний рулет зі шкварками

— 9 січня 2013 —

Картопля варена - 300 г, борошно - 250-300 г, крохмаль - 1 ст. л. (без гірки), сметана - 1 ст. л., масло вершкове - 40 г, яйце - 2 шт., цибуля ріпчаста - 2 шт., бекон або грудинка - 200 г, зелень петрушки, сіль, перець.


Суп-пюре з червоної сочевиці

— 9 січня 2013 —

Суп-пюре з червоної сочевиці - мерджмек чорбаси - найзнаменитіша страва турецької кухні. Найніжніше пюре увібрало в себе всю користь сочевиці та свіжих овочів.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс