Кулінарія

Бісквітний абрикосовий пиріг

— 11 липня 2012 —

120 г вершкового масла кімнатної температури, 150 г цукру, 2 яйця, 200 г борошна, 1 ч. л. розпушувача, 1/8 ч. л. солі, 1 ст. л. ванільного цукру, 12-13 абрикосів невеликого розміру, цукрова пудра для посипання.


Куряче філе з сиром і шинкою

— 11 липня 2012 —

4 філе курячих грудок, 4 тонких скибочки шинки, 4 тонких скибочки сиру, пара гілочок петрушки, сіль і перець - за смаком, 100-120 г крекерів або панірувальних сухарів, 2 яйця, 2 ст. л. борошна.


Маринований сир

— 11 липня 2012 —

Шматочок звичайного твердого сиру - 250-300 г; лимон; «Прованські трави» або «Трави італійської кухні» (можна змішати базилік, м'яту, орегано - свіжі або сушені) - велика щіпка суміші; мед - 1 ст. л.; оливкова олія для заливки - приблизно 0,5 склянки (залежить від кількості сиру, можна долити).


Абрикосовий джем

— 4 липня 2012 —

Щоб він мав гарне, жовтогаряче забарвлення, його не треба занадто довго варити. І, взагалі, варити краще невеликими порціями. 

Абрикоси - 1 кг, цукор - 800 г, лимонна кислота - 6 г. 

Курка по-азіатськи

— 4 липня 2012 —

500 г курячого філе; 1 цибулина; 2 болгарських перці; 1 морквина; азіатський кисло-солодкий соус  - 1 пачка, рослинна олія, сіль -  за смаком.


Картопляна запіканка з грибами

— 4 липня 2012 —

1,5 кг картоплі; 1 кг свіжих печериць або інших грибів; 100 г вершкового масла; 3 великі цибулини; 1 куряче яйце; 150 мл молока; 200 г твердого сиру; рослинна рафінована олія, панірувальні сухарі або борошно; кріп, петрушка, сіль, зелена пір'яста цибуля і сметана. 


Сунично-банановий кекс

— 26 червня 2012 —

3 стиглих банани, 200 г полуниці, 120 г розтопленого вершкового масла, 200 г цукру, 2 яйця, 1 ч. л. розпушувача, 1/4 ч. л. соди, 300 г борошна


Свинина, тушкована з солодким перцем

— 26 червня 2012 —

800 г свинини (окіст або лопатка), 2 середні цибулини, 3 великих солодких перці (500 г у сумі в очищеному стані), 800 г томатів у власному соку, сіль і мелений чорний перець - за смаком.


Сиров’ялені курячі грудки

— 26 червня 2012 —

Курячі грудки; сіль крупна; спеції; портвейн - 1/4 склянки.


Курячі наггетси з соусом з вершкового сиру

— 20 червня 2012 —

4 великих філе курячих грудок, 2 яйця, 1/2 ч.л. гранульованого сухого часнику (можна використати натертий звичайний, близько 4 зубочків), 200 г борошна, 1 ч.л. з гіркою розпушувача, сіль і мелений чорний перець - за смаком, рослинна олія для смаження, близько 400 мл.

Для соусу: 120 г вершкового сиру, 1 ст. л. зернистої гірчиці, 2 ст. л. сметани, 3 зубочки часнику, сіль - за смаком.


Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс



Loading...