Кулінарія

15 грудня - Міжнародний день чаю

— 12 грудня 2012 —

Щорічно 15 грудня у всіх країнах, що втримують статус провідних світових виробників чаю, відзначається Міжнародний день чаю (International Tea Day) з метою привернення уваги урядів і громадян до проблем продажу чаю, взаємозв'язку між продажами чаю і положенням працівників чайних виробництв, невеликих виробників і споживачів.


Готуємо гарбузовий тарт

— 5 грудня 2012 —

Для основи: 250 г борошна, 125 г вершкового масла, 50 г цукрової пудри, 1 яйце, 1 ч. л. цедри лимона.

Для начинки: 500 г гарбуза, 500 мл жирного молока, 200 г коричневого цукру, 2 яйця, 1 пакетик ванільного цукру, 1 ч. л. цедри лимона.

Вечеря з філе птиці: три швидких способи приготування

— 5 грудня 2012 —

Філе грудок птиці - курки та індички - як не можна краще підходить для приготування швидкої вечері. Ця частина тушки, як правило, найніжніша, а значить, швидше всього досягає готовності.


Пастрома з індичої грудки

— 5 грудня 2012 —

Справжній домашній делікатес і мінімум часу на приготування!


Курка в медово-гірчичному маринаді

— 5 грудня 2012 —

4 курячих стегенця, 3 ч.л. зернистої гірчиці, 3 ст. л. рідкого меду, 3 ст. л. рослинної олії, сік невеликого лимона, 2 ст. л. нарубаної зелені петрушки, 1 натертий зубочок часнику, сіль і мелений чорний перець - за смаком.


Лазанья: Секрети приготування

— 30 листопада 2012 —

Лазанья - італійська страва, популярна в усьому світі, що готується з листів тіста, перекладених начинкою, политих соусом і посипаних сиром.


Горіхові цукерки в білому шоколаді

— 28 листопада 2012 —

150 г горіхів - ідеально фундук і кешью, 30-50 г сушеної журавлини, 50 г темного шоколаду, 2 ст. л. згущеного молока (або скільки буде потрібно), 150 г білого шоколаду.


Гречаники

— 28 листопада 2012 —

200 г пшеничного борошна, 50 г гречаного борошна (або розмелених у кавомолці або блендері гречаних пластівців), 1 яйце, 400-500 мл молока (кількість може залежати від борошна), сіль і цукор - за смаком.


Яєчне тісто для пасти

— 28 листопада 2012 —

1 кг борошна, 8 яєць, 2 жовтки, 20 мл маслинової олії, 20 мл білого сухого вина, щіпка солі.


Осінні рецепти з гарбузом

— 28 листопада 2012 —

Усі знають, який продукт називають найкориснішим продуктом осені, і тому кожній господарці придасться колекція страв з гарбуза.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс



Loading...