Кулінарія

Що можна приготувати з кропиви?

— 17 квітня 2013 —

Про кропиву знають всі, але використовує корисні властивості цієї рослини у своєму житті дехто. Кропива росте скрізь, де сиро і є тінь. За нею не треба доглядати, не треба лікувати від хвороб, не треба боятися, що кропиву хто-небудь зірве без вашого відома.


Пиріг «Аристократ»

— 10 квітня 2013 —

Нескладний і дуже смачний пиріг для любителів сирної випічки.


Салатний оцет по-французьки

— 10 квітня 2013 —

Салатний оцет надає прекрасний і витончений смак навіть дуже простій страві.


Сирний соус з грибами

— 10 квітня 2013 —

Гриби будь-які, свіжі - 500 г, вершки 20% - 400 мл, 2 цибулини, сир - 50 г, борошно - 2 ст. ложки, сіль, перець, зелень, олія рослинна - 2 ст. л.


Гарячий «Наполеон» з картопляно-грибним кремом

— 10 квітня 2013 —

1 упаковка листкового бездріжджового тіста, 4 невеликі картоплини, 150 мл вершків, 1 велика цибулина, 100 г сиру, 300 г грибів, пучок зелені, сіль, перець, 2 ст. ложки рослинної олії.


Закусочні булочки

— 10 квітня 2013 —

Булочки - 6 шт., яйця - 6 шт., шинка 120 г, солоні огірки - 1 шт., масло вершкове - 90 г, молоко - 3 ст. л., майонез - 3 ст. л., гірчиця готова - 1 ч. л., перець чорний мелений, зелень (кріп, петрушка) - за смаком.


Курка з грибами

— 3 квітня 2013 —

500 г курячого філе, 300 г будь-яких грибів, 70 г сиру, 3 столові ложки вершків, 1 цибулина, сіль, перець - за смаком.


Сирний суп

— 3 квітня 2013 —

500 г курячого філе, 1,5 склянки довгого рису, 4-5 середніх картоплини, 2 невеликі цибулини, 2-3 середні морквини, 500 г плавленого сиру, свіжа зелень, запашний перець, лавровий лист, 1 чайна ложка лимонного соку.


Печиво з шинкою

— 3 квітня 2013 —

Масло або маргарин - 250 г, борошно - 250 г, вода - 1/2 склянки, сіль - 1/4 ч. л., цукор - 1 ч. л., сир твердий - 300 г, шинка - 200 г.


Надзвичайно швидкий чизкейк

— 3 квітня 2013 —

Печиво (здрібнене в крихту) - 1/2 скл. (приблизно 50 г), масло вершкове (розтоплене) - 2 ст. л., крем-сир - 120 г, сметана - 120 г, яйце - 1 шт., цукрова пудра - 60 г, сік апельсиновий - 2 ст. л.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс