Сад-город

Літня обрізка

— 4 липня 2012 —

Мало хто знає, що середина літа - найкращий період для санітарної обрізки саду.


Швидка допомога рослинам

— 26 червня 2012 —

Для гарного врожаю за рослинами потрібно ретельно доглядати. Насамперед, їх треба вдосталь нагодувати. Але чим? Відносно мінеральних добрив багато хто відчуває недовіру - хімія, нам її і у магазинних продуктах вистачає! А ось з приводу органіки сумнівів немає.


Чому горох дрібнуватий

— 26 червня 2012 —

Чому пагони гороху ростуть, а стручків мало? Або ж утворюються дрібні стручки з невеликою кількістю зерен?


Секрети вирощування баклажанів

— 26 червня 2012 —

Баклажани, як і будь-який інший виходець із теплих країн, люблять багатий органікою, волого- і повітропроникний ґрунт, підвищені дози азоту, сонце, тепло... Причому тепло в першу чергу.


Цукрова кукурудза: секрети вирощування

— 20 червня 2012 —

Цукрова кукурудза – цінна овочева культура. У їжу використовується зерно в молочній стиглості у свіжому, замороженому, консервованому та сушеному вигляді. З кукурудзи готують більше 150 страв. Консерви роблять із цілих і дроблених зерен, а також у суміші з іншими овочами.


Що таке мульча, і в чому її користь

— 20 червня 2012 —

Мульчування - це відомий агротехнічний прийом. Однак багато садівників недооцінюють важливість і корисність мульчування.


Як завадити шкідникові

— 13 червня 2012 —

Колорадський жук оселився на картопляних полях всерйоз і надовго. Основна причина його повсюдного поширення в Євразії в тому, що тут він почуває себе як на курорті. На нашому континенті немає небезпечних для цього шкідника мікроорганізмів, а з погляду місцевих хижаків він не дуже-то їстівний.


Огіркові хлопчики та дівчатка

— 13 червня 2012 —

Як відомо, врожай огірків прямо залежить від кількості жіночих квіток. Наше завдання полягає в тому, щоб максимально збільшити їхню закладку. Прийоми одержання великих врожаїв досить прості.


Органічні підживлення

— 7 червня 2012 —

Кожний хлібороб може самостійно готувати для себе мікробні препарати, майже настільки ж різноманітні за складом, як культури ефективних мікроорганізмів (ЕМ), що продаються, але зі своїх, місцевих, пристосованих до клімату і ґрунтів мікробів, що буде екологічно більш грамотно та практично.


Вирощування патисонів

— 7 червня 2012 —

Патисон - це не просто кабачок у формі маленької корони. Насправді цей надзвичайний овоч таїть у собі море всього корисного.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс



Loading...