Сад-город

Підсумок зими - чи буде врожай?

— 20 березня 2013 —

Триває час ранньовесняної обрізки. Зараз вже можна не вибирати: що різати, а що ні - настав час обрізати все підряд. І якнайшвидше, щоб не упустити час. Коли набрякнуть бруньки, то з обрізаними гілками будуть видалятися живильні речовини, що вже підійшли до них. Та й у процесі обрізки багато квіткових бруньок обсиплеться й обіб'ється.


Вирощуємо ранню редиску

— 13 березня 2013 —

Виростити ранню запашну редиску нескладно навіть починаючому городникові. Всього-то й потрібно, що шматок землі площею у два квадратних метри, розташований таким чином, щоб він добре прогрівався сонцем.


Як виростити гарний гарбуз

— 13 березня 2013 —

Гарбуз - смачний, корисний і гарний - потрапив до нас з центральної Америки та відмінно прижився всюди в Європі. Відомо близько 20 видів і безліч сортів гарбуза.


Вирощуємо відро картоплі з квадратного метра

— 6 березня 2013 —

Основна проблема кожного дачника - маленькі площі ділянок. На шести сотках садівники намагаються посадити плодові дерева, ягідні кущі, овочі, квіти. Та тільки для всього цього катастрофічно не вистачає місця. А тим більше його не залишається під картоплю. Однак досвідчені городники придумали кілька способів, як виростити гарний урожай картоплі, займаючи нею невеликі площі.


Як правильно посадити капусту

— 6 березня 2013 —

Більшість городників вирощує на своїй ділянці капусту. Ця культура досить невибаглива, але гарний врожай можна отримати тільки при дотриманні агротехніки. Правильна посадка - половина успіху. 


Березень у саду

— 27 лютого 2013 —

Березень найконтрастніший за погодними умовами для фізіологічного стану рослин місяць. У короткому відрізку часу можливо все: тріскучі морози та майже літнє тепло, ясні сонячні дні та густі тумани, сильні снігопади та заливні дощі, змушений спокій і початок вегетації рослин (аґрус, смородина, фундук, кизил). Залежно від погоди визначається характер робіт.


Розсада помідорів - вирощування з насіння

— 20 лютого 2013 —

Як відомо помідори в наших широтах вирощуються з розсади, але як правильно виростити розсаду помідорів до висадження її у відкритий ґрунт, про секрети вирощування розсади помідорів розкаже ця стаття.


Основні правила обрізки дерев і кущів

— 20 лютого 2013 —

Про те, що дерева обрізати потрібно тільки навесні, до розпускання бруньок, коли мине небезпека сильних морозів, ми говорили вже не раз.


Секрети вирощування солодкого перцю

— 13 лютого 2013 —

Всього 20-50 г свіжих плодів перцю достатньо для того, щоб задовольнити добову потребу людини у вітаміні С та Р-активних речовинах.


Добрива: мінеральні або органічні

— 13 лютого 2013 —

Починаючі садівники часто побоюються вносити мінеральні добрива і намагаються їх замінити органічними. І найчастіше під виглядом органіки вносять саме хімію.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс