Сад-город

Як позбутися дротянки

— 28 серпня 2013 —

Дротянка - це личинки жука, які він відкладає в ґрунт. Невеликі жовтуваті черв'ячки неабияк псують урожай картоплі, буряка та інших коренеплодів. Позбутися від шкідника не так вже і просто, для цього будуть потрібними час і сили. Але при комплексному підході комахи покинуть вашу ділянку.


Насінна картопля та її зберігання

— 28 серпня 2013 —

Бульби картоплі необхідно зберегти без втрат посівних і врожайних якостей, для цього потрібно знати умови збереження бульби та її властивості.


Осінні турботи

— 28 серпня 2013 —

.


Десять помилок при вирощуванні баклажанів

— 28 серпня 2013 —

Багато дачників знають, що баклажани досить складно вирощувати на своїй ділянці, то зав'язі цей овоч скине, то плодоносити відмовляється. Тому не всі наважуються саджати й вирощувати на своєму городі баклажани. А даремно, при вмілому догляді можна непоганий урожай цього овочу отримати. Головне при вирощуванні баклажанів на дачі - уникнути деяких помилок, тоді відмінний урожай вам забезпечений!


Вирощування картоплі з насіння

— 28 серпня 2013 —

На картоплі після цвітіння зав'язалися і виросли зелені плоди з дрібним насінням усередині. Як правильно їх використати, щоб виростити насінну картоплю?


Вирощуємо помідори на підвіконні

— 21 серпня 2013 —

Насіння томатів замочують на 15 хвилин у рожевому розчині марганцівки. Гарне насіння набухає і тоне, а несхоже насіння залишається на поверхні водяного розчину. 


Цибульні премудрості: як зберегти до весни

— 21 серпня 2013 —

Щорічно багато городників зіштовхуються з однією й тією ж проблемою - втратами цибулі при зберіганні. Найчастіше це відбувається через хвороби в період дозрівання і збирання врожаю. 


Як зібрати обліпиху?

— 21 серпня 2013 —

Наприкінці серпня (або на початку вересня) починається збір обліпихи. Робота ця трудомістка, через коротку плодоніжку ягід, вибирати їх доводиться буквально поштучно, до того ж на гілках ряду сортів є колючки. 


Вирощування огірків у діжці: плюси та мінуси

— 21 серпня 2013 —

У Китаї посадка огірків у діжки вже давним-давно має великий успіх. У нас подібна практика поки не занадто поширена. Не кожний дачник наважується на такий експеримент, а даремно.


Найкрупніша цибуля

— 14 серпня 2013 —

За кордоном усе більше площ займають цибульні гібриди. І тільки у нас перевагу віддають перевіреним сортам цибулі. Правда є в нас умільці, які вирощують справжні «дива» по 1,5 кг вагою.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс