Сад-город

Вибираємо посадковий матеріал

— 18 вересня 2013 —

Часто на ринку можна побачити людей, що вибирають посадковий матеріал, якість якого вони визначають за станом кореневої системи. І вони абсолютно праві, адже саме корінці забезпечують (чи ні) успіх вершкам. Але при цьому часто видно, що вибір цей не позбавлений стереотипів, іноді не зовсім вірних з погляду науки... 


Озима цибуля

— 11 вересня 2013 —

Ранньою весною так хочеться поласувати свіжою цибульною зеленню, а чекати, поки виросте цибуля, посаджена навесні, довго. Та й урожай з озимої цибулі можна одержати ранній і рясний, а на період, що залишився, зайняти грядку іншою культурою. Також на вирощуванні озимої цибулі можна непогано заробити, якщо підійти до цієї справи з розумом.


Десятирічний хлопчик виростив 42-кілограмову капусту

— 11 вересня 2013 —

Десятирічний житель Аляски вирости капусту вагою 41,9 кілограми. Він представив качан на ярмарку в Палмері, де виграв головний приз, повідомляє Reuters.


Посадка озимого часнику

— 10 вересня 2013 —

Часник вживають у їжу всі народи світу. Він входить до складу багатьох пряних сумішей. У кулінарії часник додають у салати, супи, соуси, м'ясні, круп'яні, овочеві, грибні, рибні, борошняні, яєчні страви, у страви із субпродуктів, птаха, дичини, морепродуктів.


Коли обрізати смородину

— 10 вересня 2013 —

Кращий час, коли обрізати смородину - це весна, доти, поки не розпустяться бруньки. Однак у чорної смородини бруньки розпускаються рано і швидко, тому цей строк дуже короткий і його можна не піймати, особливо коли в сад приїжджаєш набігами. Через це обрізку смородини переносять на осінь.


Як зібрати врожай з плодових дерев швидко

— 4 вересня 2013 —

Збирання врожаю з плодових дерев - це найголовніший етап, до якого потрібно ретельно підготуватися. Щоб швидко зібрати і скласти для подальшого зберігання весь вирощений урожай, будуть потрібні спеціальний інвентар і надійне плодосховище.


Коли копати моркву

— 4 вересня 2013 —

Не кваптеся занадто рано викопувати моркву і буряк. Навіть у вересні вони ще прекрасно ростуть, а якщо викопати із землі не до кінця дозрілі коренеплоди, то вони будуть погано зберігатися.


Готуємо грунт для розсади

— 4 вересня 2013 —

Збираючись навесні вирощувати розсаду овочевих культур самостійно, всі органічні та неорганічні матеріали для складання ґрунтів необхідно підготувати восени.


Під майбутній урожай. Осінні роботи в саду

— 4 вересня 2013 —

Величезне значення має осіння підготовка ґрунту під майбутній урожай, тому що надто важливо дотримуватися сівозміни, а також вимог різних культур до кислотності та добрив.


Готуємо садову суницю до зими

— 28 серпня 2013 —

Восени садівники замислюються про те, як підготувати квіти та інші культури до зими. Це необхідно для того, щоб навесні не довелося підраховувати кількість загиблих рослин. Не є виключенням і садова суниця.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс