Ваш дім

Осінь: готуємо дачний будинок до зими

— 3 жовтня 2012 —

Влітку цей будинок служить нам тихим притулком вихідного дня або навіть повноцінним житлом. Найменше, що ми можемо зробити для нього восени - подбати, щоб він благополучно пережив зиму.


Інтер'єр дому розкаже про характер його хазяїна

— 29 серпня 2012 —

Як говориться: «скажи мені хто твій друг, і я скажу хто ти». Універсальність цієї прикмети-мудрості полягає в тому, що застосувати її можна не тільки до рис характеру, звичек та інших «характеристик» тієї або іншої людини, але і до оточуючої її обстановки. Зокрема до її будинку.


Як очистити сковороду від жиру?

— 29 серпня 2012 —

При тривалому користуванні сковорідкою на її стінках з'являється жирний нагар. Він не тільки псує зовнішній вигляд посуду, але і шкодить здоров'ю, виділяючи канцерогени при нагріванні. Не кожний засіб для миття посуду може впоратися із застарілим жиром, але все-таки очистити сковороду від жиру можна.


Робимо плитку власноруч

— 22 серпня 2012 —

Тротуарну плитку я робила сама, взимку, у квартирі. Чоловік спочатку сміявся, але потім зрозумів, що це набагато економніше.


Як підготувати підлогу під лінолеум

— 22 серпня 2012 —

При настилі лінолеуму велике значення має підготовка підлоги. Від якості проведених робіт залежить довговічність лінолеуму.


Чим топити камін?

— 15 серпня 2012 —

І в солідних заміських котеджах і в невеликих дачних будинках, багато хто використовує різноманітні каміни або стильні металеві пічки, що віддалено нагадують традиційні «буржуйки». Камін або пічь в будинку не тільки створюють елегантну та затишну атмосферу, вони ще і відмінно обігрівають житло. І отут виникає питання - чим же найкраще топити камін або пічку?


Як усунути накип у чайнику

— 15 серпня 2012 —

Якщо для того, щоб приготувати чай, ви використовуєте звичайну воду з-під крана, то на стінках чайника з часом неминуче утвориться шар накипу. Як самостійно усунути накип зі стінок чайника за допомогою підручних засобів? Можливо, вам зможуть допомогти рекомендації, наведені нижче.


Як позбутися від мушок на кухні?

— 15 серпня 2012 —

Серпень - пора багата не тільки на фрукти та овочі, але і на настирливих комах. Багато кому знайома картина, коли над тарілкою з фруктами, залишеною на кухонному столі, з'являється рій маленьких мушок. Як же позбутися від них?


Пластикові панелі для ванної - практично і недорого!

— 8 серпня 2012 —

Одним із кращих варіантів обладнання ванної кімнати є керамічна плитка. Однак на її монтаж іде досить багато і часу, і сил. Крім того, її укладання краще довірити фахівцям, що мають досвід роботи в цій області, оскільки цей процес недбалості не терпить.


Як правильно розрахувати необхідну кількість елементів для монтажу водостоку?

— 25 липня 2012 —

Якщо говорити спрощено, то водостічна система складається з жолобів із заглушками, ринв, лійок, колін стічної системи та кріплення - хомутів і кронштейнів для жолоба.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс