Ваш дім

Поради з побілки стелі на кухні

— 23 квітня 2014 —

Це найбільш традиційний варіант обробки стель. У минулому він був майже єдиним, але не найкращим. Нові матеріали, що з'явилися останнім часом, дозволяють отримати більш якісне покриття, чим крейдове. До того ж воно більш довговічне: якщо не буде екстремальних ситуацій, стеля прослужить без ремонту протягом 5-7 років і більше.


Фарбуємо яйця на Великдень

— 16 квітня 2014 —

Наближається головне християнське свято - Світле Воскресіння Христове. Здавна у Великодень люди обдаровували один одного фарбованими яйцями, збиралися за святковим столом, щоб покуштувати великодню страву: паску.


Як почистити пральну машину?

— 9 квітня 2014 —

Темний наліт і запах говорять про те, що в барабані завелися бактерії та цвіль. Як вирішити проблему?


Губка для миття посуду. Незвичайне застосування простих речей

— 9 квітня 2014 —

Губка для миття посуду. Незвичайне застосування простих речей


Шпаківня – обов'язкова річ у дачному господарстві

— 9 квітня 2014 —

З приходом весни численна армія дачників спрямувалася у свої сади та городи, знудьгувавшись за довгі зимові місяці за роботою на землі, за свіжим повітрям, співом птахів. Кожну вашу появу на дачі ці скромні птахи зустрічають веселим співом, радуючись вашому приїзду. Від їхнього радісного безтурботного цвірінькання або ніжних хвилюючих переливів стає світліше на душі. А чи так вже добре птахам у вашому саду? Чи не полетять вони до сусіда, що вчасно виготовив затишні будиночки для виведення пташенят, та й просто для того, щоб у птахів був свій дах над головою?


Благовіщення Пресвятої Богородиці

— 2 квітня 2014 —

7 квітня православні християни всього світу відзначають одне з найшанованіших і світлих свят - Благовіщення Пресвятої Богородиці! Саме в цей день, відповідно до святого писання, архангел Гавриїл сповістив діві Марії, що у неї народиться Син Божий, не в гріху зачатий.


Як прати і сушити подушку?

— 2 квітня 2014 —

Багато людей задаються питаннями: як у домашніх умовах випрати й висушити подушку? Як правильно доглядати за подушкою, щоб вона як можна довше слугувала і була нешкідливою для здоров'я? 


Як помити вікна? 7 кроків до ідеально чистих вікон

— 2 квітня 2014 —

Весна вже прийшла, а це значить, що настав час мити вікна після зими. Ми допоможемо зробити це швидко і якісно! 


Чому заєць - персонаж католицької паски?

— 26 березня 2014 —

Серед великодніх сувенірів тепер і в наших магазинах можна побачити невластивих православній традиції іграшкових керамічних, а також кондитерських зайців. Втім, ще на початку минулого століття в дореволюційній Росії мали ходіння барвисті закордонні листівки із зображенням звірка, що приносить крашанки.


10% розчин аміаку на всі випадки життя

— 26 березня 2014 —

Нашатирний спирт за своєю корисністю і багатофункціональністю застосування не має рівних.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс