Ваш дім

Як заощаджувати електроенергію на бойлері

— 30 жовтня 2018 —

Підготовка гарячої води в бойлері - це досить енерговитратний захід. Але існують нескладні шляхи скорочення своїх витрат на гарячу воду.


Як правильно зберігати волоські горіхи: очищені й у шкаралупі

— 30 жовтня 2018 —

Про користь цих плодів знають, напевно, усі, а ось про те, як зберігати волоські горіхи – лише одиниці. 


Цвіль на шпалерах: причина виникнення, способи рятування

— 25 жовтня 2018 —

Поява цвілі на шпалерах викликає не тільки візуальне роздратування, але й може стати причиною серйозних захворювань. Спори грибка досить швидко розмножуються, захоплюючи великі простори. На стінах з'являється неприваблива чорність. І це подвійно неприємно, якщо будинок або квартира тільки після ремонту.


Продукти, які бояться пластикових контейнерів

— 17 жовтня 2018 —

Використовувати пластикові контейнери для того, щоб зберігати в них їжу, небезпечно. З такою заявою-закликом виступили вчені зі США.


Чищення срібла перекисом водню

— 10 жовтня 2018 —

Потемнілі з часом срібні вироби необов'язково віддавати для очищення в ювелірну майстерню. Чищення срібла перекисом водню - один із найрезультативніших народних способів обробки цього металу в домашніх умовах від будь-яких видів забруднень. Але слід ураховувати, що він підійде не для всіх типів прикрас. У цьому випадку на допомогу прийдуть інші, не менш ефективні підручні засоби.


Прочищення каналізаційного зливу содою й оцтом

— 10 жовтня 2018 —

Злив у раковинах і ванних забивається навіть при акуратній експлуатації. Сміття накопичується поступово, починаючи зі звичайного нальоту та закінчуючи грудками. При цьому швидкість відводу води значно зменшується. Якщо не прийняти термінових заходів, то згодом стік труби повністю перекриється і відтік у каналізацію буде забитий.


Перекис водню в домашньому господарстві

— 3 жовтня 2018 —

Багато хто знає, що в якості натуральних засобів, що чистять, можна з успіхом використовувати харчову соду, лимони й оцет. Але мало хто підозрює, наскільки гарним помічником у господарстві може стати звичайний перекис водню. Нижче ви знайдете кілька чудових способів застосування цього розчину.


Як утеплити дерев'яні вікна

— 3 жовтня 2018 —

Тепловтрати житлового приміщення зростають у міру зниження температури за вікнами. Спочатку осінь із дощами, потім сніжна зима з холодними вітрами - сезонна непогода атакує домівки людей, краде тепло, на виробництво якого йдуть значні грошові суми… Активніше за все холод вулиць проникає в наші будинки через віконні прорізи, через щілини в рамах і через скло, що не пропускає повітря, але досить непогано бере участь у теплопередачі.


Як вивести жучків, що поселилися в крупах?

— 26 вересня 2018 —

Якщо ступінь зараження комахами невеликий, можна просіяти крупу через сито і прогріти в духовій шафі при температурі 100-110°С, а перед готуванням витримати в солоній воді та ретельно промити.


Саморобний кавовий столик з натурального дерева

— 26 вересня 2018 —

Для виготовлення кавових столиків можна застосовувати будь-які з відомих матеріалів. Це може бути дерево, метал, скло, і навіть папір і пластик.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс